Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Osobnosti

Podcast Český rozhlas - Osobnosti

Obrázek epizody Osobnost Plus: Právnička Kovářová: Teď je tak jednoduché vzít si nějakou hodnotu a mlátit s ní ostatní po hlavě

Osobnost Plus: Právnička Kovářová: Teď je tak jednoduché vzít si nějakou hodnotu a mlátit s ní ostatní po hlavě

7. 2. 2022

27 min

Obrázek epizody Vizitka: Veronika Šrek Bromová: Měla jsem v plánu dokumentovat se až do stáří. Dnes už s tím mám problém

Vizitka: Veronika Šrek Bromová: Měla jsem v plánu dokumentovat se až do stáří. Dnes už s tím mám problém

7. 2. 2022

46 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jan Kubáček: Skartování tajných dokumentů Hradem? Optikou devadesátek mě to nepřekvapuje

Jak to vidí...: Jan Kubáček: Skartování tajných dokumentů Hradem? Optikou devadesátek mě to nepřekvapuje

7. 2. 2022

25 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Co mají asistenční vodící psi v „popisu práce“, vysvětluje cvičitelka psů Michaela Perčinová

Jak to vidí...: Co mají asistenční vodící psi v „popisu práce“, vysvětluje cvičitelka psů Michaela Perčinová

6. 2. 2022

27 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Úžasné životy: Hlasatelka Milena Vostřáková podle přítelkyně a kolegyně Marie Tomsové

Úžasné životy: Úžasné životy: Hlasatelka Milena Vostřáková podle přítelkyně a kolegyně Marie Tomsové

6. 2. 2022

25 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Pavlína ze Schwarzenbergu: Napoleonova svatba pro ni skončila tragicky. Zahynula při požáru

Osudové ženy: Pavlína ze Schwarzenbergu: Napoleonova svatba pro ni skončila tragicky. Zahynula při požáru

5. 2. 2022

25 min

Obrázek epizody Vizitka: Zakladatel časopisu Svět a divadlo Karel Král: Dobrý kritik by měl umět vidět, slyšet a psát

Vizitka: Zakladatel časopisu Svět a divadlo Karel Král: Dobrý kritik by měl umět vidět, slyšet a psát

5. 2. 2022

42 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Nachází se čeština ve stavu vážného ohrožení? Odpovídá herečka a režisérka Lída Engelová

Stříbrný vítr: Nachází se čeština ve stavu vážného ohrožení? Odpovídá herečka a režisérka Lída Engelová

5. 2. 2022

44 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Banky nemohou nárůst cen „pročekat“. Krotit inflaci nejde jinak než snížením poptávky, míní Singer

Dvacet minut Radiožurnálu: Banky nemohou nárůst cen „pročekat“. Krotit inflaci nejde jinak než snížením poptávky, míní Singer

4. 2. 2022

24 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Bod zlomu přišel. Máme průlom v oblasti protinádorové imunoterapie, říká expert

Host Lucie Výborné: Bod zlomu přišel. Máme průlom v oblasti protinádorové imunoterapie, říká expert

4. 2. 2022

27 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Vietnamci mají nedůvěru k Číně snad už v genech, říká zástupce vietnamské komunity Uyen Huu Pham

Osobnost Plus: Vietnamci mají nedůvěru k Číně snad už v genech, říká zástupce vietnamské komunity Uyen Huu Pham

4. 2. 2022

25 min

Obrázek epizody Vizitka: Spisovatel Štěpán Kučera: Cervantes v alžírském zajetí? Příběh, který si zasloužil zpracování

Vizitka: Spisovatel Štěpán Kučera: Cervantes v alžírském zajetí? Příběh, který si zasloužil zpracování

4. 2. 2022

46 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Václav Malý: Olympiáda v Pekingu je jedna velká faleš

Jak to vidí...: Václav Malý: Olympiáda v Pekingu je jedna velká faleš

4. 2. 2022

25 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Nová rektorka Králíčková: Na konci mého mandátu budou nové kampusy a spokojení akademici

Dvacet minut Radiožurnálu: Nová rektorka Králíčková: Na konci mého mandátu budou nové kampusy a spokojení akademici

3. 2. 2022

24 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Architekt: Jurkovičovi je těžké se přiblížit. Usilujeme o to, abychom nezničili ducha jeho staveb

Host Lucie Výborné: Architekt: Jurkovičovi je těžké se přiblížit. Usilujeme o to, abychom nezničili ducha jeho staveb

3. 2. 2022

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Konvalinka: Začínám být alergický na řeči o omikronové rýmičce. Považuji za jisté, že se bude umírat

Osobnost Plus: Konvalinka: Začínám být alergický na řeči o omikronové rýmičce. Považuji za jisté, že se bude umírat

3. 2. 2022

25 min

Obrázek epizody Vizitka: Toy Box: Živit se komiksem? Na to jsem nemyslela. Rozhodnutí spolehnout se na kreslení mě osvobodilo

Vizitka: Toy Box: Živit se komiksem? Na to jsem nemyslela. Rozhodnutí spolehnout se na kreslení mě osvobodilo

3. 2. 2022

41 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Fischer: Kolem Ukrajiny se hraje o válku a mír v Evropě.

Dvacet minut Radiožurnálu: Fischer: Kolem Ukrajiny se hraje o válku a mír v Evropě.

2. 2. 2022

25 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Jiří Havelka: Film Mimořádná událost je stylizovaný a vyšinutý, nejsou to další Vlastníci

Host Lucie Výborné: Jiří Havelka: Film Mimořádná událost je stylizovaný a vyšinutý, nejsou to další Vlastníci

2. 2. 2022

30 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Václav Cílek: Kdyby tato vláda padla, kdo by přišel po ní? Pravděpodobně extremisté

Osobnost Plus: Václav Cílek: Kdyby tato vláda padla, kdo by přišel po ní? Pravděpodobně extremisté

2. 2. 2022

26 min

Obrázek epizody Vizitka: S Amerikánkou žiju dvaadvacet let, je to příběh o víře, naději a vlastní pevnosti, říká režisér Tauš

Vizitka: S Amerikánkou žiju dvaadvacet let, je to příběh o víře, naději a vlastní pevnosti, říká režisér Tauš

2. 2. 2022

45 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Richard Hindls: Českou ekonomiku táhnou domácnosti. Přesto jsou Češi v utrácení opatrní

Jak to vidí...: Richard Hindls: Českou ekonomiku táhnou domácnosti. Přesto jsou Češi v utrácení opatrní

2. 2. 2022

26 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Ministr Nekula: Pokud zemědělci chtějí více dotací, ať přejdou do režimu ekologického zemědělství

Dvacet minut Radiožurnálu: Ministr Nekula: Pokud zemědělci chtějí více dotací, ať přejdou do režimu ekologického zemědělství

1. 2. 2022

23 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Hodnota je ve sběratelství ošemetná, přibližuje sběratel vinylů. Jak při nákupu neprohloupit?

Host Lucie Výborné: Hodnota je ve sběratelství ošemetná, přibližuje sběratel vinylů. Jak při nákupu neprohloupit?

1. 2. 2022

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Přál bych si, aby každý vnímal své zdraví jako hodnotu, uvažuje lékař Tomáš Šebek

Osobnost Plus: Přál bych si, aby každý vnímal své zdraví jako hodnotu, uvažuje lékař Tomáš Šebek

1. 2. 2022

25 min