Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Osobnosti

Podcast Český rozhlas - Osobnosti

Obrázek epizody Osobnost Plus: Daniel Kroupa, filozof

Osobnost Plus: Daniel Kroupa, filozof

4. 7. 2022

26 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Vladimíra Dvořáková: Děsí mě, s jakými lidmi jsou naši politici v kontaktu. I to, jak se tím chlubí

Jak to vidí...: Vladimíra Dvořáková: Děsí mě, s jakými lidmi jsou naši politici v kontaktu. I to, jak se tím chlubí

4. 7. 2022

25 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Co vede poutníky k návštěvě poutního místa, přiblíží Kateřina Pařízková ze spolku Poutní cesta Hájek

Jak to vidí...: Co vede poutníky k návštěvě poutního místa, přiblíží Kateřina Pařízková ze spolku Poutní cesta Hájek

3. 7. 2022

26 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Úžasné životy: Waldemar Matuška podle Heleny Vondráčkové

Úžasné životy: Úžasné životy: Waldemar Matuška podle Heleny Vondráčkové

3. 7. 2022

24 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Tajné přednášky, samizdat i rozšiřování Charty 77. Výslechům navzdory. Osudové ženy: Květa Neradová

Osudové ženy: Tajné přednášky, samizdat i rozšiřování Charty 77. Výslechům navzdory. Osudové ženy: Květa Neradová

1. 7. 2022

25 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Kalhousová: Izraelská koalice padla zásluhou Netanjahua, svrhl ji pomocí zákona o osadnících

Dvacet minut Radiožurnálu: Kalhousová: Izraelská koalice padla zásluhou Netanjahua, svrhl ji pomocí zákona o osadnících

1. 7. 2022

23 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Šmok: Rusové opravdu věří, že jdou zachránit svět. A je jedno, jaká ideologie se na to roubuje

Osobnost Plus: Šmok: Rusové opravdu věří, že jdou zachránit svět. A je jedno, jaká ideologie se na to roubuje

1. 7. 2022

25 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Vladimír Kořen: Historie hub je velkolepá! Jako první měly dobýt souši,  byly dva metry vysoké

Host Lucie Výborné: Vladimír Kořen: Historie hub je velkolepá! Jako první měly dobýt souši, byly dva metry vysoké

1. 7. 2022

25 min

Obrázek epizody Vizitka: Roman Polách: Žijeme v práci, nikoliv s nejbližšími. Proto o tom píšu

Vizitka: Roman Polách: Žijeme v práci, nikoliv s nejbližšími. Proto o tom píšu

1. 7. 2022

43 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Kateřina Šafaříková: Problémová a protivná země. Tak nás vnímá Unie. Teď si můžeme napravit reputaci

Jak to vidí...: Kateřina Šafaříková: Problémová a protivná země. Tak nás vnímá Unie. Teď si můžeme napravit reputaci

1. 7. 2022

25 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Válek k letní vlně covidu: Respirátory doporučujeme hlavně k lékaři, další opatření nezavádíme

Dvacet minut Radiožurnálu: Válek k letní vlně covidu: Respirátory doporučujeme hlavně k lékaři, další opatření nezavádíme

30. 6. 2022

23 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Emil Aslan, profesor, ředitel výzkumu Ústavu mezinárodních vztahů

Osobnost Plus: Emil Aslan, profesor, ředitel výzkumu Ústavu mezinárodních vztahů

30. 6. 2022

25 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Baví mě zlodějská metoda přípravy jídla a experimentuju se šneky, prozrazuje kuchař Hromas

Host Lucie Výborné: Baví mě zlodějská metoda přípravy jídla a experimentuju se šneky, prozrazuje kuchař Hromas

30. 6. 2022

27 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Václav Malý: Chudí, nezaměstnaní i lidé na útěku. Charita ČR pomáhá už od dob Rakouska-Uherska

Jak to vidí...: Václav Malý: Chudí, nezaměstnaní i lidé na útěku. Charita ČR pomáhá už od dob Rakouska-Uherska

30. 6. 2022

25 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Michal Šnobr: Proč si stát nevzal na dividendách ČEZ víc, mi hlava nebere. Lidem by to pomohlo

Dvacet minut Radiožurnálu: Michal Šnobr: Proč si stát nevzal na dividendách ČEZ víc, mi hlava nebere. Lidem by to pomohlo

29. 6. 2022

24 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Jan Vevera, přednosta Psychiatrické kliniky Fakultní nemocnice Plzeň, bývalý vojenský psychiatr

Osobnost Plus: Jan Vevera, přednosta Psychiatrické kliniky Fakultní nemocnice Plzeň, bývalý vojenský psychiatr

29. 6. 2022

28 min

Obrázek epizody Vizitka: Nela Bártová: Nemám žádné hranice, neštítím se ničeho

Vizitka: Nela Bártová: Nemám žádné hranice, neštítím se ničeho

29. 6. 2022

40 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Bára Hrzánová: Soudruh prezident nám řekl, že máme jezdit bavit důchodce. A já jsem to vzala vážně

Host Lucie Výborné: Bára Hrzánová: Soudruh prezident nám řekl, že máme jezdit bavit důchodce. A já jsem to vzala vážně

29. 6. 2022

26 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Michal Smetana: Škoda každé krize, která se nevyužije. Tak myslí Erdoğan. A teď se mu to vyplatilo

Jak to vidí...: Michal Smetana: Škoda každé krize, která se nevyužije. Tak myslí Erdoğan. A teď se mu to vyplatilo

29. 6. 2022

26 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je Ladislav Kudrna, ředitel Ústavu pro studium totalitních režimů

Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je Ladislav Kudrna, ředitel Ústavu pro studium totalitních režimů

28. 6. 2022

24 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Houby se pod zemí domlouvají, jestli je sucho nebo co se v lese děje, popisuje básník Pavel Jirásek

Host Lucie Výborné: Houby se pod zemí domlouvají, jestli je sucho nebo co se v lese děje, popisuje básník Pavel Jirásek

28. 6. 2022

28 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Peter Bárdy, šéfredaktor zpravodajského webu Aktuality SK

Osobnost Plus: Peter Bárdy, šéfredaktor zpravodajského webu Aktuality SK

28. 6. 2022

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Alice Nellis: Měla jsem potřebu být na sto procent připravená, teď se učím přijmout stav nejistoty

Vizitka: Alice Nellis: Měla jsem potřebu být na sto procent připravená, teď se učím přijmout stav nejistoty

28. 6. 2022

41 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Josef Šlerka: Lidé veřejnoprávním médiím důvěřují. Zprávami ale začínají být přesyceni

Jak to vidí...: Josef Šlerka: Lidé veřejnoprávním médiím důvěřují. Zprávami ale začínají být přesyceni

28. 6. 2022

25 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Garance nemám, platy učitelů chci ale udržet na 130 % průměru, slibuje kandidát na ministra Balaš

Dvacet minut Radiožurnálu: Garance nemám, platy učitelů chci ale udržet na 130 % průměru, slibuje kandidát na ministra Balaš

27. 6. 2022

24 min