Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Osobnosti

Podcast Český rozhlas - Osobnosti

Obrázek epizody Osobnost Plus: Vlastimil Ježek, bývalý generální ředitel Českého rozhlasu, novinář

Osobnost Plus: Vlastimil Ježek, bývalý generální ředitel Českého rozhlasu, novinář

27. 6. 2022

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Režisér Štěpán Gajdoš: Když se z palačinky stane Měsíc. Hravost je moje téma

Vizitka: Režisér Štěpán Gajdoš: Když se z palačinky stane Měsíc. Hravost je moje téma

27. 6. 2022

47 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Díky vředu jsem zpomalil. Už neřeším to, co nemůžu ovlivnit, přiznává Aleš Háma

Host Lucie Výborné: Díky vředu jsem zpomalil. Už neřeším to, co nemůžu ovlivnit, přiznává Aleš Háma

27. 6. 2022

24 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Pavel Kosatík: Fialův projev byl dobrý. Společnost je ale a priori podrážděná ze všeho politického

Jak to vidí...: Pavel Kosatík: Fialův projev byl dobrý. Společnost je ale a priori podrážděná ze všeho politického

27. 6. 2022

25 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Magdaléna Frouzová, mluvčí Zastoupení Evropské komise v ČR: Patříme stále k chudým evropským zemím?

Jak to vidí...: Magdaléna Frouzová, mluvčí Zastoupení Evropské komise v ČR: Patříme stále k chudým evropským zemím?

26. 6. 2022

26 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Režisér Jiří Krejčík podle herečky Božidary Turzonovové

Úžasné životy: Režisér Jiří Krejčík podle herečky Božidary Turzonovové

26. 6. 2022

24 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Marie Rút Křížková: „V Boha nevěří, ale cítí se být Rút.“ I kvůli Ortenovi

Osudové ženy: Marie Rút Křížková: „V Boha nevěří, ale cítí se být Rút.“ I kvůli Ortenovi

25. 6. 2022

28 min

Obrázek epizody Vizitka: Jan Mléčka: Architektura musí umět naslouchat, ale i s laskavostí bouchnout do stolu

Vizitka: Jan Mléčka: Architektura musí umět naslouchat, ale i s laskavostí bouchnout do stolu

25. 6. 2022

51 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je velvyslanec České republiky při NATO Jakub Landovský

Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je velvyslanec České republiky při NATO Jakub Landovský

24. 6. 2022

23 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Jídlem plýtváme hlavně doma. Prodejci by se měli inspirovat v Německu, říká šéfka potravinové banky

Host Lucie Výborné: Jídlem plýtváme hlavně doma. Prodejci by se měli inspirovat v Německu, říká šéfka potravinové banky

24. 6. 2022

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Turbulentní dětství mě naučilo pozorovat rodinu zvenčí. říká Simona Bohatá, autorka Klikaře Benyho

Vizitka: Turbulentní dětství mě naučilo pozorovat rodinu zvenčí. říká Simona Bohatá, autorka Klikaře Benyho

24. 6. 2022

43 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: analytik Pavel Havlíček

Jak to vidí...: analytik Pavel Havlíček

24. 6. 2022

25 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je liberecký hejtman Martin Půta a předseda hnutí STAN pro Liberecký kraj

Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je liberecký hejtman Martin Půta a předseda hnutí STAN pro Liberecký kraj

23. 6. 2022

23 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: František Reismuller, sinolog

Osobnost Plus: František Reismuller, sinolog

23. 6. 2022

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Jakub Masker Matuška: Přes graffiti jsem objevoval nové věci, rád jsem měl i gotiku a modernu

Vizitka: Jakub Masker Matuška: Přes graffiti jsem objevoval nové věci, rád jsem měl i gotiku a modernu

23. 6. 2022

38 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Tiskař se musí vžít do výtvarníka, dílo vzniká společnou prací, popisuje litograf

Host Lucie Výborné: Tiskař se musí vžít do výtvarníka, dílo vzniká společnou prací, popisuje litograf

23. 6. 2022

27 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Lékařka Holmerová: Přesčasy lékařů jsou jen špička ledovce. Nutná je systémová reforma

Jak to vidí...: Lékařka Holmerová: Přesčasy lékařů jsou jen špička ledovce. Nutná je systémová reforma

23. 6. 2022

25 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je Jiří Mašek, poslanec za hnutí ANO

Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je Jiří Mašek, poslanec za hnutí ANO

22. 6. 2022

24 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Dalibor Špok, psycholog

Osobnost Plus: Dalibor Špok, psycholog

22. 6. 2022

26 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Jako bych měla sto dětí! Květiny jsou vůně a ta nejkrásnější křehkost, popisuje nevidomá floristka

Host Lucie Výborné: Jako bych měla sto dětí! Květiny jsou vůně a ta nejkrásnější křehkost, popisuje nevidomá floristka

22. 6. 2022

29 min

Obrázek epizody Vizitka: Ivan Pinkava: Ženské tělo svádí k sexuální interpretaci. Mužské je zajímavější pro obecnou výpověď

Vizitka: Ivan Pinkava: Ženské tělo svádí k sexuální interpretaci. Mužské je zajímavější pro obecnou výpověď

22. 6. 2022

48 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Břetislav Tureček: Izraelci jdou znovu k volbám. Popáté za poslední tři roky. Co se děje v Izraeli?

Jak to vidí...: Břetislav Tureček: Izraelci jdou znovu k volbám. Popáté za poslední tři roky. Co se děje v Izraeli?

22. 6. 2022

25 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Advokát Diag Human: Podle arbitráže český stát zneužíval své mocenské funkce

Dvacet minut Radiožurnálu: Advokát Diag Human: Podle arbitráže český stát zneužíval své mocenské funkce

21. 6. 2022

23 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Opravit dědičnou nemoc u člověka umíme, rizika ale stále převažují, vysvětluje biolog Petr

Osobnost Plus: Opravit dědičnou nemoc u člověka umíme, rizika ale stále převažují, vysvětluje biolog Petr

21. 6. 2022

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Zakladatel Kašpárka v rohlíku David Dvořák: Zrušili jsme pitvoření a dětem vytvořili dospělý svět

Vizitka: Zakladatel Kašpárka v rohlíku David Dvořák: Zrušili jsme pitvoření a dětem vytvořili dospělý svět

21. 6. 2022

44 min