Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Osobnosti

Podcast Český rozhlas - Osobnosti

Obrázek epizody Vizitka: Jakub Janovský: Problematické momenty dokážu zpracovat skrz své obrazy

Vizitka: Jakub Janovský: Problematické momenty dokážu zpracovat skrz své obrazy

13. 7. 2022

44 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: David Mareček: Jsem rád, že se do Varů vrátili diváci. I když jsem kvůli tomu spoustu filmů neviděl

Jak to vidí...: David Mareček: Jsem rád, že se do Varů vrátili diváci. I když jsem kvůli tomu spoustu filmů neviděl

13. 7. 2022

26 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Plány snižování emisí platí, krátkodobě se ale Evropa může vrátit ke spalování uhlí, říká náměstek

Dvacet minut Radiožurnálu: Plány snižování emisí platí, krátkodobě se ale Evropa může vrátit ke spalování uhlí, říká náměstek

12. 7. 2022

23 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Dagmar Pecková, zpěvačka

Osobnost Plus: Dagmar Pecková, zpěvačka

12. 7. 2022

27 min

Obrázek epizody Vizitka: Jiří Trtík: Fagot je pro mě velké téma, přináší mi do života štěstí

Vizitka: Jiří Trtík: Fagot je pro mě velké téma, přináší mi do života štěstí

12. 7. 2022

47 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jan Ludvík

Jak to vidí...: Jan Ludvík

12. 7. 2022

25 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je bývalá zahraniční zpravodajka Českého rozhlasu Olga Krupauerová

Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je bývalá zahraniční zpravodajka Českého rozhlasu Olga Krupauerová

11. 7. 2022

23 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: ČNB selhala, premiér moc mluví a málo vede, hodnotí dva roky české inflace bankéř Jonáš

Osobnost Plus: ČNB selhala, premiér moc mluví a málo vede, hodnotí dva roky české inflace bankéř Jonáš

11. 7. 2022

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Irena Šindlářová, básnířka, spisovatelka. Moderuje Michal Bureš

Vizitka: Irena Šindlářová, básnířka, spisovatelka. Moderuje Michal Bureš

11. 7. 2022

32 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jan Kubáček: Atentát na japonského expremiéra byl akt šílence se smutnou duší. Japonsko to změní

Jak to vidí...: Jan Kubáček: Atentát na japonského expremiéra byl akt šílence se smutnou duší. Japonsko to změní

11. 7. 2022

26 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jak probíhalo pátrání po hasiči z povodňové fotografie, prozradí fotograf Jiří Buček

Jak to vidí...: Jak probíhalo pátrání po hasiči z povodňové fotografie, prozradí fotograf Jiří Buček

10. 7. 2022

24 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Od křídou pomalovaných chodníků ke světovým galeriím. Osudové ženy: Míla Doleželová

Osudové ženy: Od křídou pomalovaných chodníků ke světovým galeriím. Osudové ženy: Míla Doleželová

9. 7. 2022

26 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Biolog a kněz Marek Orko Vácha: Jak prožívá chvíle, kdy oddává kamarády?

Stříbrný vítr: Biolog a kněz Marek Orko Vácha: Jak prožívá chvíle, kdy oddává kamarády?

9. 7. 2022

41 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Tomáš Baťa podle ekonoma Tomáše Sedláčka

Úžasné životy: Tomáš Baťa podle ekonoma Tomáše Sedláčka

9. 7. 2022

24 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Ukrajinu Spojené státy podporují, obávají se jí ale poslat nejničivější zbraně, říká politolog Lukeš

Dvacet minut Radiožurnálu: Ukrajinu Spojené státy podporují, obávají se jí ale poslat nejničivější zbraně, říká politolog Lukeš

8. 7. 2022

24 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Ondřej Sokol: U svých režií pláču už leta. Dělám to z části pro lidi, z části si tím něco léčím

Host Lucie Výborné: Ondřej Sokol: U svých režií pláču už leta. Dělám to z části pro lidi, z části si tím něco léčím

8. 7. 2022

25 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Martin Rajniš, architekt

Osobnost Plus: Martin Rajniš, architekt

8. 7. 2022

25 min

Obrázek epizody Vizitka: Marta Bartošková, překladatelka a tlumočnice z islandštiny a norštiny. Moderuje Markéta Kaňková

Vizitka: Marta Bartošková, překladatelka a tlumočnice z islandštiny a norštiny. Moderuje Markéta Kaňková

8. 7. 2022

46 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ilona Švihlíková: Na energetickém trhu nikdo kolem EU tančit nebude. Problém je na straně nabídky

Jak to vidí...: Ilona Švihlíková: Na energetickém trhu nikdo kolem EU tančit nebude. Problém je na straně nabídky

8. 7. 2022

25 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Šéf ovocnářů: Vláda si myslí, že 40 tisíci pomohla farmě, které vzrostly náklady o milion

Dvacet minut Radiožurnálu: Šéf ovocnářů: Vláda si myslí, že 40 tisíci pomohla farmě, které vzrostly náklady o milion

7. 7. 2022

24 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: René Levínský, ředitel Centra pro modelování biologických a společenských procesů, matematik, ekonom a dramatik

Osobnost Plus: René Levínský, ředitel Centra pro modelování biologických a společenských procesů, matematik, ekonom a dramatik

7. 7. 2022

26 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Břetislav Tureček: Zbloudilá kulka, nebo válečný zločin? Mlha nad smrtí palestinské novinářky trvá

Jak to vidí...: Břetislav Tureček: Zbloudilá kulka, nebo válečný zločin? Mlha nad smrtí palestinské novinářky trvá

7. 7. 2022

24 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Pavla Holcová: Věřila jsem, že o kauze Kuciak už víme vše. Stále ale objevujeme další komnaty hnusu

Dvacet minut Radiožurnálu: Pavla Holcová: Věřila jsem, že o kauze Kuciak už víme vše. Stále ale objevujeme další komnaty hnusu

6. 7. 2022

23 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Ondřej Matějka: ÚSTR skutečně zlaťáky neoplývá. Tomu, jak to celé dopadlo, jsme ale zabránit nemohli

Dvacet minut Radiožurnálu: Ondřej Matějka: ÚSTR skutečně zlaťáky neoplývá. Tomu, jak to celé dopadlo, jsme ale zabránit nemohli

5. 7. 2022

24 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Zuzana Hrzalová: V líbivé krabičce, s příchutí žvýkačky. Nikotinové sáčky si mohou koupit i děti

Dvacet minut Radiožurnálu: Zuzana Hrzalová: V líbivé krabičce, s příchutí žvýkačky. Nikotinové sáčky si mohou koupit i děti

4. 7. 2022

24 min