Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Osobnosti

Podcast Český rozhlas - Osobnosti

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jan Pačes: Indický kentaur? Je extrémně nakažlivý. Pandemii ale může spustit i řada jiných variant

Jak to vidí...: Jan Pačes: Indický kentaur? Je extrémně nakažlivý. Pandemii ale může spustit i řada jiných variant

20. 7. 2022

25 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je Miroslav Trnka z Ústavu výzkumu globální změny Akademie věd

Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je Miroslav Trnka z Ústavu výzkumu globální změny Akademie věd

19. 7. 2022

24 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Jak čelit strachu z výzvy? Vypnout prsa a představit si, co nejhoršího by se mohlo stát, radí kouč

Host Lucie Výborné: Jak čelit strachu z výzvy? Vypnout prsa a představit si, co nejhoršího by se mohlo stát, radí kouč

19. 7. 2022

3 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Pavel Šimčík: Doba covidu? Byl jsem paralyzován, odmítal jsem komunikovat se světem, přišlo prozření

Host Lucie Výborné: Pavel Šimčík: Doba covidu? Byl jsem paralyzován, odmítal jsem komunikovat se světem, přišlo prozření

19. 7. 2022

24 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: John Bok, šéf první ochranky Václava Havla, zakladatel spolku na podporu nezávislé justice v ČR Šalamoun a aktivista

Osobnost Plus: John Bok, šéf první ochranky Václava Havla, zakladatel spolku na podporu nezávislé justice v ČR Šalamoun a aktivista

19. 7. 2022

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Fero Fenič: Rodiče mi dali samostatnost, v kině nikdy nebyli. Svět filmu jsem objevil díky faráři

Vizitka: Fero Fenič: Rodiče mi dali samostatnost, v kině nikdy nebyli. Svět filmu jsem objevil díky faráři

19. 7. 2022

44 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Paulína Tabery: Ubránit se vlastními silami? Tomu Češi nevěří. Spíše než české armádě důvěřují NATO

Jak to vidí...: Paulína Tabery: Ubránit se vlastními silami? Tomu Češi nevěří. Spíše než české armádě důvěřují NATO

19. 7. 2022

24 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je Martin Hájek, ředitel Teplárenského sdružení

Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je Martin Hájek, ředitel Teplárenského sdružení

18. 7. 2022

24 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: „Tohle je Komenský, váš vzor.“ V Himalájích stojí kromě kostela i škola Moravských bratří

Host Lucie Výborné: „Tohle je Komenský, váš vzor.“ V Himalájích stojí kromě kostela i škola Moravských bratří

18. 7. 2022

4 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Češi vybírají na školu v Malém Tibetu. Tabuli tu dřív černili směsí z baterií, líčí šéf dobrovolníků

Host Lucie Výborné: Češi vybírají na školu v Malém Tibetu. Tabuli tu dřív černili směsí z baterií, líčí šéf dobrovolníků

18. 7. 2022

24 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Vláda je v informační válce s Ruskem, ale noviny nechá kopat do kopce, myslí si šéfredaktor Čásenský

Osobnost Plus: Vláda je v informační válce s Ruskem, ale noviny nechá kopat do kopce, myslí si šéfredaktor Čásenský

18. 7. 2022

26 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Psychiatr Cyril Höschl: Trochu stresu potřebujeme, abychom vůbec něco dělali

Jak to vidí...: Psychiatr Cyril Höschl: Trochu stresu potřebujeme, abychom vůbec něco dělali

18. 7. 2022

25 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Cyklistka a cestovatelka Slávka Chrpová: Jsou důležitější ujeté kilometry nebo zážitky?

Jak to vidí...: Cyklistka a cestovatelka Slávka Chrpová: Jsou důležitější ujeté kilometry nebo zážitky?

17. 7. 2022

23 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Jana Štěpánková podle Daniely Kolářové

Úžasné životy: Jana Štěpánková podle Daniely Kolářové

17. 7. 2022

23 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Českým ženám dala make-up. Jaká ale byla nejvyšší daň, kterou své profesi Olga Knoblochová odvedla?

Stříbrný vítr: Českým ženám dala make-up. Jaká ale byla nejvyšší daň, kterou své profesi Olga Knoblochová odvedla?

16. 7. 2022

43 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Změny po Ištvanovi? Legitimní zájem ministra spravedlnosti, reaguje nový vrchní zástupce Daňhel

Dvacet minut Radiožurnálu: Změny po Ištvanovi? Legitimní zájem ministra spravedlnosti, reaguje nový vrchní zástupce Daňhel

15. 7. 2022

23 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Tomki Němec, fotograf

Osobnost Plus: Tomki Němec, fotograf

15. 7. 2022

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Bára Prášilová: Fotky jsou zvláštním odrazem mě samotné

Vizitka: Bára Prášilová: Fotky jsou zvláštním odrazem mě samotné

15. 7. 2022

47 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Adam Černý: Nebezpeční hrozí, až Rusko včlení ukrajinské separatistické republiky do svého území

Jak to vidí...: Adam Černý: Nebezpeční hrozí, až Rusko včlení ukrajinské separatistické republiky do svého území

15. 7. 2022

25 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je Luboš Kastner z Asociace malých a středních podniků a živnostníků

Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je Luboš Kastner z Asociace malých a středních podniků a živnostníků

14. 7. 2022

24 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Jan Vevera, profesor, přednosta Psychiatrické kliniky Fakultní nemocnice Plzeň, bývalý vojenský psychiatr

Osobnost Plus: Jan Vevera, profesor, přednosta Psychiatrické kliniky Fakultní nemocnice Plzeň, bývalý vojenský psychiatr

14. 7. 2022

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Lubomír Smékal: Pojďme si víc hrát. Hra vytváří důležitý společný svět

Vizitka: Lubomír Smékal: Pojďme si víc hrát. Hra vytváří důležitý společný svět

14. 7. 2022

45 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: dokumentaristka a humanitární fotografka Jarmila Štuková

Jak to vidí...: dokumentaristka a humanitární fotografka Jarmila Štuková

14. 7. 2022

24 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Hrozí nám pokuty, které Česko ještě neplatilo. Dlužíme přijetí 19 evropských směrnic, říká Šalomoun

Dvacet minut Radiožurnálu: Hrozí nám pokuty, které Česko ještě neplatilo. Dlužíme přijetí 19 evropských směrnic, říká Šalomoun

13. 7. 2022

24 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Josef Klíma, novinář, reportér, spoluzakladatel české investigativní žurnalistiky a spisovatel

Osobnost Plus: Josef Klíma, novinář, reportér, spoluzakladatel české investigativní žurnalistiky a spisovatel

13. 7. 2022

26 min