Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Osobnosti

Podcast Český rozhlas - Osobnosti

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Občas mám pocit, že mě odtamtud ponesou nohama napřed, směje se zakladatelka Dejvického divadla

Host Lucie Výborné: Občas mám pocit, že mě odtamtud ponesou nohama napřed, směje se zakladatelka Dejvického divadla

12. 10. 2022

31 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Měli bychom se vrátit k parlamentní volbě prezidenta, vyzývá politolog Müller

Osobnost Plus: Měli bychom se vrátit k parlamentní volbě prezidenta, vyzývá politolog Müller

12. 10. 2022

27 min

Obrázek epizody Vizitka: Interpretka staré hudby Eibenová: Jan Dismas Zelenka nebyl nedoceněný. Žil svůj americký sen

Vizitka: Interpretka staré hudby Eibenová: Jan Dismas Zelenka nebyl nedoceněný. Žil svůj americký sen

12. 10. 2022

46 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Břetislav Tureček: Pohár přetekl. Už nejde o hidžáb. Íránské arabské jaro se ale zřejmě konat nebude

Jak to vidí...: Břetislav Tureček: Pohár přetekl. Už nejde o hidžáb. Íránské arabské jaro se ale zřejmě konat nebude

12. 10. 2022

25 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Potřeba doplňovat armádu formou mobilizace se vytěsnila z mysli lidí, domnívá se Šedivý

Dvacet minut Radiožurnálu: Potřeba doplňovat armádu formou mobilizace se vytěsnila z mysli lidí, domnívá se Šedivý

11. 10. 2022

24 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Včelí rande probíhá ve výšce 20 metrů a po staletí na stejných místech, popisuje dokumentarista

Host Lucie Výborné: Včelí rande probíhá ve výšce 20 metrů a po staletí na stejných místech, popisuje dokumentarista

11. 10. 2022

28 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Vlhký sen kapitánů české ekonomiky je velká koalice ODS a ANO, říká ekonom a investor Radovan Vávra

Osobnost Plus: Vlhký sen kapitánů české ekonomiky je velká koalice ODS a ANO, říká ekonom a investor Radovan Vávra

11. 10. 2022

25 min

Obrázek epizody Vizitka: Fotograf Jaroslav Pulicar: Vychází slunce, sedám do auta a vyrážím fotit. Válku bych fotit neuměl

Vizitka: Fotograf Jaroslav Pulicar: Vychází slunce, sedám do auta a vyrážím fotit. Válku bych fotit neuměl

11. 10. 2022

46 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Richard Hindls: Nechat padnout banku je vždycky problém. Ohrožena je ekonomika i sociální smír

Jak to vidí...: Richard Hindls: Nechat padnout banku je vždycky problém. Ohrožena je ekonomika i sociální smír

11. 10. 2022

25 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Vláda má jednat dopředu, ne na požádání, myslí si odborářka zdravotníků

Dvacet minut Radiožurnálu: Vláda má jednat dopředu, ne na požádání, myslí si odborářka zdravotníků

10. 10. 2022

23 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Miroslav Bárta, profesor, egyptolog, archeolog a historik

Osobnost Plus: Miroslav Bárta, profesor, egyptolog, archeolog a historik

10. 10. 2022

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Ředitel Švandova divadla Daniel Hrbek: Umělá inteligence nerozezná dramatickou situaci

Vizitka: Ředitel Švandova divadla Daniel Hrbek: Umělá inteligence nerozezná dramatickou situaci

10. 10. 2022

48 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Marta Kubišová slaví 80. narozeniny. „Vždycky jsem byla kaskadér, do všeho se vrhám bez odmlouvání“

Host Lucie Výborné: Marta Kubišová slaví 80. narozeniny. „Vždycky jsem byla kaskadér, do všeho se vrhám bez odmlouvání“

10. 10. 2022

30 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politický geograf Romancov: Nové učebnice ruským školákům vysvětlují válku jako speciální operaci

Jak to vidí...: Politický geograf Romancov: Nové učebnice ruským školákům vysvětlují válku jako speciální operaci

10. 10. 2022

23 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Luboš Zajíc, prezident organizace nevidomých: Proč chodí nevidomí neradi do běžného fitcentra?

Jak to vidí...: Luboš Zajíc, prezident organizace nevidomých: Proč chodí nevidomí neradi do běžného fitcentra?

9. 10. 2022

25 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Dušan Vančura podle Jiřího Holoubka

Úžasné životy: Dušan Vančura podle Jiřího Holoubka

9. 10. 2022

24 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Dana Medřická: Číši divadelního jedu jsem vypila až do dna

Osudové ženy: Dana Medřická: Číši divadelního jedu jsem vypila až do dna

8. 10. 2022

29 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je ředitel Moravské zemské knihovny Tomáš Kubíček

Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je ředitel Moravské zemské knihovny Tomáš Kubíček

7. 10. 2022

23 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Spousta zvířat zemře dřív, než se je pytlákům podaří prodat, popisují terénní zoologové

Host Lucie Výborné: Spousta zvířat zemře dřív, než se je pytlákům podaří prodat, popisují terénní zoologové

7. 10. 2022

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Jakub Šedivý, překladatel a rusista

Osobnost Plus: Jakub Šedivý, překladatel a rusista

7. 10. 2022

25 min

Obrázek epizody Vizitka: Maxim Velčovský: Demokracie je řemeslo, angažovat bychom se měli každý den

Vizitka: Maxim Velčovský: Demokracie je řemeslo, angažovat bychom se měli každý den

7. 10. 2022

47 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Genetik Pačes: Výzkum koronaviru úspěšně pokračuje. Obavy ale začíná vzbuzovat ptačí chřipka

Jak to vidí...: Genetik Pačes: Výzkum koronaviru úspěšně pokračuje. Obavy ale začíná vzbuzovat ptačí chřipka

7. 10. 2022

24 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Výzkum by měly víc financovat firmy. Stát jej podporuje vyšší měrou než Izrael, poukazuje ministryně

Dvacet minut Radiožurnálu: Výzkum by měly víc financovat firmy. Stát jej podporuje vyšší měrou než Izrael, poukazuje ministryně

6. 10. 2022

23 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Mít strach je normální, ale na začátku války to bylo napjatější, uklidňuje psychiatr Vevera

Osobnost Plus: Mít strach je normální, ale na začátku války to bylo napjatější, uklidňuje psychiatr Vevera

6. 10. 2022

25 min

Obrázek epizody Vizitka: Christian Knüsel: Dirigent je jako horský vůdce. Orchestru pomáhá zdolat úskalí skladby

Vizitka: Christian Knüsel: Dirigent je jako horský vůdce. Orchestru pomáhá zdolat úskalí skladby

6. 10. 2022

28 min