Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Osobnosti

Podcast Český rozhlas - Osobnosti

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Štefan Margita: Práce mi pomáhá, ale Amerika bez Hanky bude těžká. 30 let jsme se smáli

Host Lucie Výborné: Štefan Margita: Práce mi pomáhá, ale Amerika bez Hanky bude těžká. 30 let jsme se smáli

6. 10. 2022

31 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Michal Smetana: Poruší Putin jaderné tabu? Panika není namístě. Výhodnější je zbraněmi jenom hrozit

Jak to vidí...: Michal Smetana: Poruší Putin jaderné tabu? Panika není namístě. Výhodnější je zbraněmi jenom hrozit

6. 10. 2022

25 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je Tomáš Pojar, premiérův poradce a náměstek ministra pro evropské záležitosti

Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je Tomáš Pojar, premiérův poradce a náměstek ministra pro evropské záležitosti

5. 10. 2022

23 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Pavla Holcová, ředitelka Českého centra pro investigativní žurnalistiku a regionální editorka pro Organized Crime and Corruption Reporting Project

Osobnost Plus: Pavla Holcová, ředitelka Českého centra pro investigativní žurnalistiku a regionální editorka pro Organized Crime and Corruption Reporting Project

5. 10. 2022

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Tono Stano: Stěžovat si stojí spoustu energie, sebelítost vyřadí člověka ze života

Vizitka: Tono Stano: Stěžovat si stojí spoustu energie, sebelítost vyřadí člověka ze života

5. 10. 2022

45 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: V domě 5 × 5 metrů bydlí ve třech. „Překáží jen žehlicí prkno a sušák na prádlo,“ směje se designér

Host Lucie Výborné: V domě 5 × 5 metrů bydlí ve třech. „Překáží jen žehlicí prkno a sušák na prádlo,“ směje se designér

5. 10. 2022

27 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Šlerka: Češi reagují na nabubřelost ruské propagandy. „Kaliningrad je náš,“ vzkazují na internetu

Jak to vidí...: Šlerka: Češi reagují na nabubřelost ruské propagandy. „Kaliningrad je náš,“ vzkazují na internetu

5. 10. 2022

26 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Host je Andrea Pfeffer Ferklová (ANO), staronová primátorka Karlových Varů

Dvacet minut Radiožurnálu: Host je Andrea Pfeffer Ferklová (ANO), staronová primátorka Karlových Varů

4. 10. 2022

23 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Jiří Kocian, historik, Ústav pro soudobé dějiny AV ČR

Osobnost Plus: Jiří Kocian, historik, Ústav pro soudobé dějiny AV ČR

4. 10. 2022

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Šéf Signalu Pošta: V USA nás učili stabilizovat kulturní projekt. Na válku a covid se připravit nedá

Vizitka: Šéf Signalu Pošta: V USA nás učili stabilizovat kulturní projekt. Na válku a covid se připravit nedá

4. 10. 2022

45 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Lidstvo se k planetě musí začít chovat jako hospodář, ne jako pán, říká vědec

Host Lucie Výborné: Lidstvo se k planetě musí začít chovat jako hospodář, ne jako pán, říká vědec

4. 10. 2022

29 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Lukáš Kovanda: „Vyšší moc“, nebo sabotáž USA? Motiv zničit ropovody Nord Stream je na straně Ruska

Jak to vidí...: Lukáš Kovanda: „Vyšší moc“, nebo sabotáž USA? Motiv zničit ropovody Nord Stream je na straně Ruska

4. 10. 2022

25 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Hana Kordová Marvanová: Agrese se protivníkům vymstila. V době krize lidé vnímají potřebu spolupráce

Dvacet minut Radiožurnálu: Hana Kordová Marvanová: Agrese se protivníkům vymstila. V době krize lidé vnímají potřebu spolupráce

3. 10. 2022

23 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Zjistila jsem, že mě strašně baví hrát policajtky, říká k minisérii Pozadí událostí Martha Issová

Host Lucie Výborné: Zjistila jsem, že mě strašně baví hrát policajtky, říká k minisérii Pozadí událostí Martha Issová

3. 10. 2022

31 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Jestli na něco Západ doplatí, tak na to, že jsme si příliš zvykli na sociální jistoty, míní investor

Osobnost Plus: Jestli na něco Západ doplatí, tak na to, že jsme si příliš zvykli na sociální jistoty, míní investor

3. 10. 2022

27 min

Obrázek epizody Vizitka: Pavel Černoch: Improvizaci nemám v umění rád. Když jsem perfektně připravený, nezaskočí mě ani tréma

Vizitka: Pavel Černoch: Improvizaci nemám v umění rád. Když jsem perfektně připravený, nezaskočí mě ani tréma

3. 10. 2022

46 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: psychiatr Jan Vevera

Jak to vidí...: psychiatr Jan Vevera

3. 10. 2022

25 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Petr Adamus, koordinátor programů společnosti Adra: Trápí samota pouze seniory?

Jak to vidí...: Petr Adamus, koordinátor programů společnosti Adra: Trápí samota pouze seniory?

2. 10. 2022

27 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Michal Pavlata podle Ondřeje Vetchého

Úžasné životy: Michal Pavlata podle Ondřeje Vetchého

2. 10. 2022

24 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Michal Prokop. Když vstoupí na pódium, jeho nasazení vás strhne

Stříbrný vítr: Michal Prokop. Když vstoupí na pódium, jeho nasazení vás strhne

1. 10. 2022

55 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je Roman Knap, generální ředitel České pošty

Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je Roman Knap, generální ředitel České pošty

30. 9. 2022

23 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Hana Fifková, sexuoložka, předsedkyně sekce dětské sexuologie Sexuologické společnosti ČLS JEP

Osobnost Plus: Hana Fifková, sexuoložka, předsedkyně sekce dětské sexuologie Sexuologické společnosti ČLS JEP

30. 9. 2022

25 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Herečka Lucie Brychtová: Nápověda v divadle je nedoceněná pozice. Je to hromosvod pro herecké nálady

Host Lucie Výborné: Herečka Lucie Brychtová: Nápověda v divadle je nedoceněná pozice. Je to hromosvod pro herecké nálady

30. 9. 2022

31 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Psychiatr Höschl: Stres může způsobit ztrátu paměti. Trauma z války se promítá do dalších generací

Jak to vidí...: Psychiatr Höschl: Stres může způsobit ztrátu paměti. Trauma z války se promítá do dalších generací

30. 9. 2022

26 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Le Mans je naprostá klasika, něco jako Wimbledon motosportu, říká designér a jezdec David Karásek

Host Lucie Výborné: Le Mans je naprostá klasika, něco jako Wimbledon motosportu, říká designér a jezdec David Karásek

29. 9. 2022

31 min