Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Osobnosti

Podcast Český rozhlas - Osobnosti

Obrázek epizody Osudové ženy: Marie Chalupová: Státní bezpečnost si pro ni přišla do mateřské školky

Osudové ženy: Marie Chalupová: Státní bezpečnost si pro ni přišla do mateřské školky

5. 11. 2022

25 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Osobnost Plus - 5. 11. 2022

Osobnost Plus: Osobnost Plus - 5. 11. 2022

5. 11. 2022

25 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Spisovatelka Viktorie Hanišová přibližuje traumata na pozadí rodinných událostí

Stříbrný vítr: Spisovatelka Viktorie Hanišová přibližuje traumata na pozadí rodinných událostí

5. 11. 2022

33 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Šéf ČEZ: V roce 2050 může chybět v Česku polovina elektřiny, to se nesmí stát

Dvacet minut Radiožurnálu: Šéf ČEZ: V roce 2050 může chybět v Česku polovina elektřiny, to se nesmí stát

4. 11. 2022

23 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Hladovění a sebevraždy. Ujguři jsou zadržováni protiprávně i z pohledu čínského práva, říká sinolog

Osobnost Plus: Hladovění a sebevraždy. Ujguři jsou zadržováni protiprávně i z pohledu čínského práva, říká sinolog

4. 11. 2022

25 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Jak preventivně bojovat proti demenci? Vzdělávejte se! Mozek se musí používat, radí gerontopsychiatr

Host Lucie Výborné: Jak preventivně bojovat proti demenci? Vzdělávejte se! Mozek se musí používat, radí gerontopsychiatr

4. 11. 2022

29 min

Obrázek epizody Vizitka: Fotograf Jiří Šigut: Od začátku mi bylo jasné, že obraz půjde stranou. Zajímá mě, co je za ním

Vizitka: Fotograf Jiří Šigut: Od začátku mi bylo jasné, že obraz půjde stranou. Zajímá mě, co je za ním

4. 11. 2022

47 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Biskup Václav Malý: Návštěva papeže v Bahrajnu nezbourá náboženské předsudky. I tak má ale odvahu

Jak to vidí...: Biskup Václav Malý: Návštěva papeže v Bahrajnu nezbourá náboženské předsudky. I tak má ale odvahu

4. 11. 2022

23 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Jednobarevné vedení Senátu? Vládní návrhy nebudeme jen poslušně tolerovat, ubezpečuje Vystrčil

Dvacet minut Radiožurnálu: Jednobarevné vedení Senátu? Vládní návrhy nebudeme jen poslušně tolerovat, ubezpečuje Vystrčil

3. 11. 2022

23 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Špitálníková: V Severní Koreji mě zajímal jen příděl jídla. Člověk se pudově smrskne na to nejnižší

Host Lucie Výborné: Špitálníková: V Severní Koreji mě zajímal jen příděl jídla. Člověk se pudově smrskne na to nejnižší

3. 11. 2022

25 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Vevera: Pro přežití v zajetí je třeba mít kontrolu nad vším, co je možné

Osobnost Plus: Vevera: Pro přežití v zajetí je třeba mít kontrolu nad vším, co je možné

3. 11. 2022

25 min

Obrázek epizody Vizitka: Hudebník Jiří Stivín: Nepatřím do žádného klanu. Jsem ojedinělý případ a vůbec mi to nevadí

Vizitka: Hudebník Jiří Stivín: Nepatřím do žádného klanu. Jsem ojedinělý případ a vůbec mi to nevadí

3. 11. 2022

48 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytik Smetana: Ukrajinci pokračují v útoku, Kreml chce zdeptat Ukrajinu psychicky i ekonomicky

Jak to vidí...: Analytik Smetana: Ukrajinci pokračují v útoku, Kreml chce zdeptat Ukrajinu psychicky i ekonomicky

3. 11. 2022

25 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Protidrogový koordinátor: Zavedením nových daní chci podpořit přechod od kouření k alternativám

Dvacet minut Radiožurnálu: Protidrogový koordinátor: Zavedením nových daní chci podpořit přechod od kouření k alternativám

2. 11. 2022

24 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Kdyby doopravdy mělo dojít k rozpadu Ruska, tak to by byla „jízda“, míní politolog Holzer

Osobnost Plus: Kdyby doopravdy mělo dojít k rozpadu Ruska, tak to by byla „jízda“, míní politolog Holzer

2. 11. 2022

25 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Stát se hudebníkem ve zralém věku byl v době baroka punk, říká o Myslivečkovi dirigent Luks

Host Lucie Výborné: Stát se hudebníkem ve zralém věku byl v době baroka punk, říká o Myslivečkovi dirigent Luks

2. 11. 2022

29 min

Obrázek epizody Vizitka: Život je souhrn paradoxů, rád se na ně koukám z nadhledu. Drsný humor pro mě není, říká Jiří Slíva

Vizitka: Život je souhrn paradoxů, rád se na ně koukám z nadhledu. Drsný humor pro mě není, říká Jiří Slíva

2. 11. 2022

48 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Richard Hindls: Za to, že stojíme na prahu recese, může hlavně naše liknavost

Jak to vidí...: Richard Hindls: Za to, že stojíme na prahu recese, může hlavně naše liknavost

2. 11. 2022

25 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Věra Jourová: Digitální platformy neměly žádnou odpovědnost, teď se podřídí unijním pravidlům

Dvacet minut Radiožurnálu: Věra Jourová: Digitální platformy neměly žádnou odpovědnost, teď se podřídí unijním pravidlům

1. 11. 2022

23 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Blahobyt bez demokracie a svobody projevu není k životu, říká spisovatelka Radka Denemarková

Host Lucie Výborné: Blahobyt bez demokracie a svobody projevu není k životu, říká spisovatelka Radka Denemarková

1. 11. 2022

28 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Tomáš Sedláček, ekonom a filozof

Osobnost Plus: Tomáš Sedláček, ekonom a filozof

1. 11. 2022

25 min

Obrázek epizody Vizitka: Eliška Čabalová: Nelíbily se mi knihy z veřejných knihoven, tak jsem začala vázat vlastní

Vizitka: Eliška Čabalová: Nelíbily se mi knihy z veřejných knihoven, tak jsem začala vázat vlastní

1. 11. 2022

45 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: publicista Ivan Kytka

Jak to vidí...: publicista Ivan Kytka

1. 11. 2022

25 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Ivan Bartoš: Novela zásadně zrychlí stavební řízení. Povolení pro jednoduché stavby bude snazší

Dvacet minut Radiožurnálu: Ivan Bartoš: Novela zásadně zrychlí stavební řízení. Povolení pro jednoduché stavby bude snazší

31. 10. 2022

23 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Stíhačky pózují, předvádějí se před objektivem, popisuje focení Air2Air fotograf Jakub Vaněk

Host Lucie Výborné: Stíhačky pózují, předvádějí se před objektivem, popisuje focení Air2Air fotograf Jakub Vaněk

31. 10. 2022

25 min