Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Osobnosti

Podcast Český rozhlas - Osobnosti

Obrázek epizody Osobnost Plus: Exdiplomat Svárovský: Ruská armáda „mele z posledního“. Ukrajinci ji vyženou – do zimy, nebo do jara

Osobnost Plus: Exdiplomat Svárovský: Ruská armáda „mele z posledního“. Ukrajinci ji vyženou – do zimy, nebo do jara

31. 10. 2022

24 min

Obrázek epizody Vizitka: Režisér Jiří Heřman: Zavřu oči, nechám působit hudbu. Obraz, který se mi vynoří, chci zprostředkovat

Vizitka: Režisér Jiří Heřman: Zavřu oči, nechám působit hudbu. Obraz, který se mi vynoří, chci zprostředkovat

31. 10. 2022

49 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Petr Just: Babiš na Hrad? Očekávejme tvrdou a agresivní kampaň bez jakýchkoli zábran

Jak to vidí...: Petr Just: Babiš na Hrad? Očekávejme tvrdou a agresivní kampaň bez jakýchkoli zábran

31. 10. 2022

24 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Kateřina Čípová ze společnosti MÁMA JOB. S jakými předsudky se setkávají rodiče malých dětí?

Jak to vidí...: Kateřina Čípová ze společnosti MÁMA JOB. S jakými předsudky se setkávají rodiče malých dětí?

30. 10. 2022

25 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Ferdinand Havlík podle Pavlíny Filipovské

Úžasné životy: Ferdinand Havlík podle Pavlíny Filipovské

30. 10. 2022

24 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Gusta Fučíková: Měnila osud republiky. Od demokracie k totalitním praktikám sovětského typu

Osudové ženy: Gusta Fučíková: Měnila osud republiky. Od demokracie k totalitním praktikám sovětského typu

29. 10. 2022

29 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Výtvarník Jiří Anderle. Náruživý bubeník a ctitel každé životní vteřiny

Stříbrný vítr: Výtvarník Jiří Anderle. Náruživý bubeník a ctitel každé životní vteřiny

29. 10. 2022

45 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Během prvních let v klášteře jsem udělal nejvíc chyb a kotrmelců, vzpomíná kněz

Host Lucie Výborné: Během prvních let v klášteře jsem udělal nejvíc chyb a kotrmelců, vzpomíná kněz

28. 10. 2022

33 min

Obrázek epizody Vizitka: Spisovatel Martin M. Šimečka: Pro středoevropský prostor je typické, že je posedlý vlastní politikou

Vizitka: Spisovatel Martin M. Šimečka: Pro středoevropský prostor je typické, že je posedlý vlastní politikou

28. 10. 2022

48 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Historik Stehlík: Mentálně jsme pořád mezi Masarykem a Benešem. O pospolitosti ale nemůže být řeč

Jak to vidí...: Historik Stehlík: Mentálně jsme pořád mezi Masarykem a Benešem. O pospolitosti ale nemůže být řeč

28. 10. 2022

25 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Odpovídá Petr Hladík, kandidát KDU-ČSL na ministra životního prostředí

Dvacet minut Radiožurnálu: Odpovídá Petr Hladík, kandidát KDU-ČSL na ministra životního prostředí

27. 10. 2022

24 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Nové Armádní muzeum na Žižkově. „Před Němci se exponáty schovávaly do kotelny,“ vypráví historik

Host Lucie Výborné: Nové Armádní muzeum na Žižkově. „Před Němci se exponáty schovávaly do kotelny,“ vypráví historik

27. 10. 2022

28 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Analytik Vrabel: Páté koloně dodávají informace přímo ruské zpravodajské služby

Osobnost Plus: Analytik Vrabel: Páté koloně dodávají informace přímo ruské zpravodajské služby

27. 10. 2022

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Tereza Nvotová: Jinakost působí na Slovensku hon na čarodějnice. Jakoby odlišné bylo hodno trestu

Vizitka: Tereza Nvotová: Jinakost působí na Slovensku hon na čarodějnice. Jakoby odlišné bylo hodno trestu

27. 10. 2022

36 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jiří Hlaváč o Liboru Peškovi: Nebyl to jenom rytíř britského impéria. Ale i rytíř života a ducha

Jak to vidí...: Jiří Hlaváč o Liboru Peškovi: Nebyl to jenom rytíř britského impéria. Ale i rytíř života a ducha

27. 10. 2022

24 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Jakub Michálek: Teď jsme ustoupili. Koaliční partneři by ale neměli zapomínat, že i my máme priority

Dvacet minut Radiožurnálu: Jakub Michálek: Teď jsme ustoupili. Koaliční partneři by ale neměli zapomínat, že i my máme priority

26. 10. 2022

23 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Jakub Železný: Jsem připraven kandidovat na šéfa ČT. Nikdy jsem ale neřekl, že bych si to přál

Osobnost Plus: Jakub Železný: Jsem připraven kandidovat na šéfa ČT. Nikdy jsem ale neřekl, že bych si to přál

26. 10. 2022

25 min

Obrázek epizody Vizitka: Setkání s prázdnými domy po Němcích ve mně vzbudilo zájem o orální historii, říká Alena Wagnerová

Vizitka: Setkání s prázdnými domy po Němcích ve mně vzbudilo zájem o orální historii, říká Alena Wagnerová

26. 10. 2022

48 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Naděje je tam, kde se ruší meliorace a vrací se mokřiny, říká dramaturg seriálu Magické hlubiny

Host Lucie Výborné: Naděje je tam, kde se ruší meliorace a vrací se mokřiny, říká dramaturg seriálu Magické hlubiny

26. 10. 2022

28 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Dana Drábová: Odpálení Kachovky je nesmysl. Rusové by se připravili o jediný zdroj vody pro Krym

Jak to vidí...: Dana Drábová: Odpálení Kachovky je nesmysl. Rusové by se připravili o jediný zdroj vody pro Krym

26. 10. 2022

25 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Dominik Stroukal je ekonomický expert a člen Národní ekonomické rady (NERV), která pro vládu připravuje doporučení

Dvacet minut Radiožurnálu: Dominik Stroukal je ekonomický expert a člen Národní ekonomické rady (NERV), která pro vládu připravuje doporučení

25. 10. 2022

23 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Adéla Gjuričová, historička a politoložka, Ústav pro soudobé dějiny Akademie věd

Osobnost Plus: Adéla Gjuričová, historička a politoložka, Ústav pro soudobé dějiny Akademie věd

25. 10. 2022

27 min

Obrázek epizody Vizitka: Scénograf Němeček: Nejspokojenější jsem, když se při zkoušení přijde na principy, které mě nenapadly

Vizitka: Scénograf Němeček: Nejspokojenější jsem, když se při zkoušení přijde na principy, které mě nenapadly

25. 10. 2022

47 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: V kurtách jsem si uvědomil bezmoc pacientů, měli by to zažít všichni zdravotníci, říká Jan Běhounek

Host Lucie Výborné: V kurtách jsem si uvědomil bezmoc pacientů, měli by to zažít všichni zdravotníci, říká Jan Běhounek

25. 10. 2022

28 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jan Krajhanzl: Green Deal není utahování opasků, kdy se cedí krev. Nikdo to ale Čechům nevysvětluje

Jak to vidí...: Jan Krajhanzl: Green Deal není utahování opasků, kdy se cedí krev. Nikdo to ale Čechům nevysvětluje

25. 10. 2022

24 min