Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Osobnosti

Podcast Český rozhlas - Osobnosti

Obrázek epizody Osobnost Plus: Slovensko ve velkém vyváželo do Ruska součástky, které vyhrávají války, říká šéfredaktor Kostolný

Osobnost Plus: Slovensko ve velkém vyváželo do Ruska součástky, které vyhrávají války, říká šéfredaktor Kostolný

11. 11. 2022

26 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Psychiatrický systém už se 30 let významněji nerozvíjí, říká psychiatr Hollý. Co je potřeba změnit?

Host Lucie Výborné: Psychiatrický systém už se 30 let významněji nerozvíjí, říká psychiatr Hollý. Co je potřeba změnit?

11. 11. 2022

30 min

Obrázek epizody Vizitka: Autor detektivek Sýkora: To, jak Philip Roth zpracovává autobiografická témata, je pro mě učebnice

Vizitka: Autor detektivek Sýkora: To, jak Philip Roth zpracovává autobiografická témata, je pro mě učebnice

11. 11. 2022

49 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Břetislav Tureček: Takto rasistickou vládu Izrael ještě neměl

Jak to vidí...: Břetislav Tureček: Takto rasistickou vládu Izrael ještě neměl

11. 11. 2022

24 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Goryczková: Fotovoltaika na památkových stavbách? Výjimečně. Ochrana kulturního dědictví má přednost

Dvacet minut Radiožurnálu: Goryczková: Fotovoltaika na památkových stavbách? Výjimečně. Ochrana kulturního dědictví má přednost

10. 11. 2022

23 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Chtěli jsme udělat fantasy, ale držet se českých kořenů, říká režisér Princezny zakleté v čase

Host Lucie Výborné: Chtěli jsme udělat fantasy, ale držet se českých kořenů, říká režisér Princezny zakleté v čase

10. 11. 2022

27 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Publicista Havlík: Svět už nikdy nebude stejný i proto, že si Putin začal hrát na Ivana Hrozného

Osobnost Plus: Publicista Havlík: Svět už nikdy nebude stejný i proto, že si Putin začal hrát na Ivana Hrozného

10. 11. 2022

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Jaroslav Kučera: Lidi řvali, čepice lítaly, já stál na sedačce a fotil Havla

Vizitka: Jaroslav Kučera: Lidi řvali, čepice lítaly, já stál na sedačce a fotil Havla

10. 11. 2022

48 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jiří Pondělíček: Volby v Americe ukázaly, jakým balvanem na noze republikánů Donald Trump je

Jak to vidí...: Jiří Pondělíček: Volby v Americe ukázaly, jakým balvanem na noze republikánů Donald Trump je

10. 11. 2022

25 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Emise, které vypustíme dnes, se projeví zhruba za 20 let, říká šéf české mise na klimatickém summitu

Dvacet minut Radiožurnálu: Emise, které vypustíme dnes, se projeví zhruba za 20 let, říká šéf české mise na klimatickém summitu

9. 11. 2022

24 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Člověk nemá být vůdce smečky, říká o své metodě trenér pozitivní výchovy psů

Host Lucie Výborné: Člověk nemá být vůdce smečky, říká o své metodě trenér pozitivní výchovy psů

9. 11. 2022

30 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Konspirace jsou odvrácenou stranou demokracií, uvažuje religionista Kozák ze skupiny Konspiritualita

Osobnost Plus: Konspirace jsou odvrácenou stranou demokracií, uvažuje religionista Kozák ze skupiny Konspiritualita

9. 11. 2022

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Spisovatel Jan Novák: Vyprávět jsem se naučil až při práci na Formanově Valmontovi

Vizitka: Spisovatel Jan Novák: Vyprávět jsem se naučil až při práci na Formanově Valmontovi

9. 11. 2022

47 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Lukáš Kovanda: Daň z mimořádných zisků? Utopie. Požadovaných 85 miliard vláda nevybere

Jak to vidí...: Lukáš Kovanda: Daň z mimořádných zisků? Utopie. Požadovaných 85 miliard vláda nevybere

9. 11. 2022

25 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Stříž: Žádný ze soudů nekonstatoval, že by byla trestní řízení v kauzách na Úřadě vlády nezákonná

Dvacet minut Radiožurnálu: Stříž: Žádný ze soudů nekonstatoval, že by byla trestní řízení v kauzách na Úřadě vlády nezákonná

8. 11. 2022

24 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Zemřela režisérka Marie Poledňáková. Připomeňte si ji v posledním rozhovoru s Lucií Výbornou

Host Lucie Výborné: Zemřela režisérka Marie Poledňáková. Připomeňte si ji v posledním rozhovoru s Lucií Výbornou

8. 11. 2022

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Matúš Kostolný, šéfredaktor slovenského Denníku N

Osobnost Plus: Matúš Kostolný, šéfredaktor slovenského Denníku N

8. 11. 2022

24 min

Obrázek epizody Vizitka: Divadelník Tomsa Legierski: Důležité je, aby představení končilo otazníkem

Vizitka: Divadelník Tomsa Legierski: Důležité je, aby představení končilo otazníkem

8. 11. 2022

47 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Voda mě pokaždé dokáže překvapit. Trať se vždy musím učit znovu, popisuje kanoista roku Vít Přindiš

Host Lucie Výborné: Voda mě pokaždé dokáže překvapit. Trať se vždy musím učit znovu, popisuje kanoista roku Vít Přindiš

8. 11. 2022

28 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Dvořáková: Z premiéra prezident? Není to dobře. I Zeman a Klaus si dál přivlastňovali moc vlády

Jak to vidí...: Dvořáková: Z premiéra prezident? Není to dobře. I Zeman a Klaus si dál přivlastňovali moc vlády

8. 11. 2022

24 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Amerikanista Klvaňa: Republikáni ohrožují demokracii, ve volbách se ale očekává jejich úspěch

Dvacet minut Radiožurnálu: Amerikanista Klvaňa: Republikáni ohrožují demokracii, ve volbách se ale očekává jejich úspěch

7. 11. 2022

24 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Novinářka Klímová: Vláda má na změny ještě příští rok. Pak už neudělá nic

Osobnost Plus: Novinářka Klímová: Vláda má na změny ještě příští rok. Pak už neudělá nic

7. 11. 2022

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Kurátor Radek Wohlmuth: Umění mi změnilo život. Chci, aby se to samé stalo co největšímu počtu lidí

Vizitka: Kurátor Radek Wohlmuth: Umění mi změnilo život. Chci, aby se to samé stalo co největšímu počtu lidí

7. 11. 2022

46 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Josef Šlerka: Elon Musk si Twitter koupil tak trochu omylem. Čeká ho boj se sebou samým

Jak to vidí...: Josef Šlerka: Elon Musk si Twitter koupil tak trochu omylem. Čeká ho boj se sebou samým

7. 11. 2022

24 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jakými pravidly se darování obědů řídí? Odpovídá Tereza Modlová, manažerka spolku Zachraň jídlo

Jak to vidí...: Jakými pravidly se darování obědů řídí? Odpovídá Tereza Modlová, manažerka spolku Zachraň jídlo

6. 11. 2022

24 min