Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Osobnosti

Podcast Český rozhlas - Osobnosti

Obrázek epizody Vizitka: Malíř Libor Lípa: Vnitřní hlas mi řekl, že je čas na obyčejné věci

Vizitka: Malíř Libor Lípa: Vnitřní hlas mi řekl, že je čas na obyčejné věci

15. 2. 2023

46 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Vladimíra Dvořáková: Koalice Spolu, Piráti a STAN? Zaplať pánbůh, že se Praha vrátí do normálu

Jak to vidí...: Vladimíra Dvořáková: Koalice Spolu, Piráti a STAN? Zaplať pánbůh, že se Praha vrátí do normálu

15. 2. 2023

29 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Analytik: Moldavsko je izolované, teď ale volá o pomoc. Rusko v něm plánuje převrat už déle než rok

Dvacet minut Radiožurnálu: Analytik: Moldavsko je izolované, teď ale volá o pomoc. Rusko v něm plánuje převrat už déle než rok

14. 2. 2023

23 min

Obrázek epizody Vizitka: Vítěz Czech Press Photo Vojtěch D. Máca: Nevěříte fotkám ruských zločinů v Buči? Jeďte tam se mnou

Vizitka: Vítěz Czech Press Photo Vojtěch D. Máca: Nevěříte fotkám ruských zločinů v Buči? Jeďte tam se mnou

14. 2. 2023

35 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Sedět v redakci mě nebaví. Atmosféru dokáže rádio přenést někdy lépe než televize, říká Dorazín

Host Lucie Výborné: Sedět v redakci mě nebaví. Atmosféru dokáže rádio přenést někdy lépe než televize, říká Dorazín

14. 2. 2023

34 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Nic proti nové kancléřce, ale vybral bych někoho, jako byli Medek a Mathé, míní novinář Klvaňa

Osobnost Plus: Nic proti nové kancléřce, ale vybral bych někoho, jako byli Medek a Mathé, míní novinář Klvaňa

14. 2. 2023

25 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Pavel Smutný: Demokracie není ohrožena jenom v Izraeli. Řada západních zemí je dnes na rozcestí

Jak to vidí...: Pavel Smutný: Demokracie není ohrožena jenom v Izraeli. Řada západních zemí je dnes na rozcestí

14. 2. 2023

24 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Guvernér ČNB: Na inflační cíl dvou procent se dostaneme příští rok. Teď se soustředíme na korunu

Dvacet minut Radiožurnálu: Guvernér ČNB: Na inflační cíl dvou procent se dostaneme příští rok. Teď se soustředíme na korunu

13. 2. 2023

23 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: U Zemana nám unikalo, že není schopen vykonávat moc, myslí si bývalý politik Kalvoda

Osobnost Plus: U Zemana nám unikalo, že není schopen vykonávat moc, myslí si bývalý politik Kalvoda

13. 2. 2023

25 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Jiří Dědeček: Rýmovat ve spaní je jednoduché. První mi v hlavě běží slova, pak až obrazy

Host Lucie Výborné: Jiří Dědeček: Rýmovat ve spaní je jednoduché. První mi v hlavě běží slova, pak až obrazy

13. 2. 2023

31 min

Obrázek epizody Vizitka: Nina Špitálníková: Ve třech týdnech chodil, v osmi mluvil. Vůdce je pro Severokorejce nadčlověk

Vizitka: Nina Špitálníková: Ve třech týdnech chodil, v osmi mluvil. Vůdce je pro Severokorejce nadčlověk

13. 2. 2023

48 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Zpravodajka Milenkovičová: Nabídka Ruska k mírovému jednání? Další mystifikace. Chystá se ofenziva

Jak to vidí...: Zpravodajka Milenkovičová: Nabídka Ruska k mírovému jednání? Další mystifikace. Chystá se ofenziva

13. 2. 2023

25 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Mám radost, když mi pacienti důvěřují, říká Andrea Pekárková, lékařka ordinace Armády spásy

Jak to vidí...: Mám radost, když mi pacienti důvěřují, říká Andrea Pekárková, lékařka ordinace Armády spásy

12. 2. 2023

24 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Překladatelka Alice Flemrová opustila práci na univerzitě a založila vlastní nákladatelství

Stříbrný vítr: Překladatelka Alice Flemrová opustila práci na univerzitě a založila vlastní nákladatelství

11. 2. 2023

41 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Budoucí velvyslankyně v Izraeli: Možný přesun české ambasády je spíš symbolický krok

Dvacet minut Radiožurnálu: Budoucí velvyslankyně v Izraeli: Možný přesun české ambasády je spíš symbolický krok

10. 2. 2023

23 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Podnikatel Vlček: Gen Digital konkuruje i Googlu. Zaměstnancům nabízíme neomezenou dovolenou

Osobnost Plus: Podnikatel Vlček: Gen Digital konkuruje i Googlu. Zaměstnancům nabízíme neomezenou dovolenou

10. 2. 2023

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Jolanta Trojak: Neustále na půli cesty mezi rozumem a srdcem

Vizitka: Jolanta Trojak: Neustále na půli cesty mezi rozumem a srdcem

10. 2. 2023

46 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Antidepresiva mi zachránila život, přiznává režisér. Svou depresi přenesl do virtuální reality

Host Lucie Výborné: Antidepresiva mi zachránila život, přiznává režisér. Svou depresi přenesl do virtuální reality

10. 2. 2023

27 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Tomáš Laně: V Turecku se zvedá nálada proti režimu. Firmy stavěly, kde neměly, normy neplatily

Jak to vidí...: Tomáš Laně: V Turecku se zvedá nálada proti režimu. Firmy stavěly, kde neměly, normy neplatily

10. 2. 2023

29 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Schillerová: Babiš se teď zaměří na regiony. Havlíček premiérem? Takto se naše kroky číst nedají

Dvacet minut Radiožurnálu: Schillerová: Babiš se teď zaměří na regiony. Havlíček premiérem? Takto se naše kroky číst nedají

9. 2. 2023

23 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Kolem 24. února zřejmě začne ruská ofenziva v Luhanské oblasti, domnívá se analytik Bureš

Osobnost Plus: Kolem 24. února zřejmě začne ruská ofenziva v Luhanské oblasti, domnívá se analytik Bureš

9. 2. 2023

26 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Film o průkopníkovi potápění jde do kin. „Že jsme přežili je malý zázrak,“ říká akvanaut Gross

Host Lucie Výborné: Film o průkopníkovi potápění jde do kin. „Že jsme přežili je malý zázrak,“ říká akvanaut Gross

9. 2. 2023

34 min

Obrázek epizody Vizitka: Skladatel Miroslav Srnka: Vypnout si telefon, hodiny se procházet a přemýšlet o hudbě? Potřebuju to

Vizitka: Skladatel Miroslav Srnka: Vypnout si telefon, hodiny se procházet a přemýšlet o hudbě? Potřebuju to

9. 2. 2023

48 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: David Mareček: Hradní architekt? Pražský hrad si to zaslouží. Je to navýsost významný prostor

Jak to vidí...: David Mareček: Hradní architekt? Pražský hrad si to zaslouží. Je to navýsost významný prostor

9. 2. 2023

24 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Náměstek pro územní rozvoj: Praha musí stavět. Chceme také více propojit veřejnou dopravu

Dvacet minut Radiožurnálu: Náměstek pro územní rozvoj: Praha musí stavět. Chceme také více propojit veřejnou dopravu

8. 2. 2023

23 min