Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Osobnosti

Podcast Český rozhlas - Osobnosti

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Stále je šance někoho vyprostit, zdůrazňuje kynoložka. Jak záchranářští psi pomáhají v Turecku?

Host Lucie Výborné: Stále je šance někoho vyprostit, zdůrazňuje kynoložka. Jak záchranářští psi pomáhají v Turecku?

8. 2. 2023

28 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Izrael prostě nemůže proti Rusku vystoupit silněji, míní sociolog Černý

Osobnost Plus: Izrael prostě nemůže proti Rusku vystoupit silněji, míní sociolog Černý

8. 2. 2023

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Pochybuji nonstop, je to životodárné pro mé další uvažování, říká divadelní režisér Dodo Gombár

Vizitka: Pochybuji nonstop, je to životodárné pro mé další uvažování, říká divadelní režisér Dodo Gombár

8. 2. 2023

42 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Amerikanista Pondělíček: Amerika jako země pokroku a odolnosti? Já bych zatím příliš neslavil...

Jak to vidí...: Amerikanista Pondělíček: Amerika jako země pokroku a odolnosti? Já bych zatím příliš neslavil...

8. 2. 2023

23 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Stát na zemětřesení Turky vůbec nepřipravil. Lidé umírají i kvůli neinformovanosti, říká odbornice

Dvacet minut Radiožurnálu: Stát na zemětřesení Turky vůbec nepřipravil. Lidé umírají i kvůli neinformovanosti, říká odbornice

7. 2. 2023

24 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Na jevišti se cítím svobodně, vše dělám naplno, říká herec Kokorský ze seriálu Dobré ráno, Brno!

Host Lucie Výborné: Na jevišti se cítím svobodně, vše dělám naplno, říká herec Kokorský ze seriálu Dobré ráno, Brno!

7. 2. 2023

28 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Vsadím se, že Babiš odejde ze Sněmovny a za rok se vrátí jako zachránce, říká marketér Horák

Osobnost Plus: Vsadím se, že Babiš odejde ze Sněmovny a za rok se vrátí jako zachránce, říká marketér Horák

7. 2. 2023

26 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Drbohlav: Zůstat, nebo jít domů? Stabilizačním faktorem je pro Ukrajince perspektiva jejich dětí

Jak to vidí...: Drbohlav: Zůstat, nebo jít domů? Stabilizačním faktorem je pro Ukrajince perspektiva jejich dětí

7. 2. 2023

25 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Poradce premiéra: Rozpočet potřebuje ozdravnou kúru. Může dojít k úpravě valorizace penzí

Dvacet minut Radiožurnálu: Poradce premiéra: Rozpočet potřebuje ozdravnou kúru. Může dojít k úpravě valorizace penzí

6. 2. 2023

24 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Filozof Petříček: Usilovat o homogenní společnost vlastně nejde. Zbyla by jen neutrální šedá masa

Osobnost Plus: Filozof Petříček: Usilovat o homogenní společnost vlastně nejde. Zbyla by jen neutrální šedá masa

6. 2. 2023

26 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Závislost na sociálních sítích nebo alkoholu či drogách? Projevy jsou totožné, tvrdí adiktolog

Host Lucie Výborné: Závislost na sociálních sítích nebo alkoholu či drogách? Projevy jsou totožné, tvrdí adiktolog

6. 2. 2023

30 min

Obrázek epizody Vizitka: Roman Franc: Dalajlámu jsem fotil na záchodě, tam si za námi nikdo netroufl

Vizitka: Roman Franc: Dalajlámu jsem fotil na záchodě, tam si za námi nikdo netroufl

6. 2. 2023

48 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politolog Just: První kroky Petra Pavla? Bez politické zkušenosti, přesto jako ryba ve vodě

Jak to vidí...: Politolog Just: První kroky Petra Pavla? Bez politické zkušenosti, přesto jako ryba ve vodě

6. 2. 2023

25 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Měli bychom si připomínat i temné momenty dějin? Odpovídá Vojtěch Krusberský z organizace Spirála

Jak to vidí...: Měli bychom si připomínat i temné momenty dějin? Odpovídá Vojtěch Krusberský z organizace Spirála

5. 2. 2023

25 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Bohumil Hrabal podle Iva Krobota

Úžasné životy: Bohumil Hrabal podle Iva Krobota

5. 2. 2023

24 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Anna Falcká: Milující manželka, nebo travička Karla IV.?

Osudové ženy: Anna Falcká: Milující manželka, nebo travička Karla IV.?

4. 2. 2023

27 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Příběhy staveb i architektů poutavě vypráví historik architektury Zdeněk Lukeš

Stříbrný vítr: Příběhy staveb i architektů poutavě vypráví historik architektury Zdeněk Lukeš

4. 2. 2023

44 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Šéf NKÚ: V auditu na Hradě jsme žádnou oblast nevynechali. Jsem ale připraven s Pavlem diskutovat

Dvacet minut Radiožurnálu: Šéf NKÚ: V auditu na Hradě jsme žádnou oblast nevynechali. Jsem ale připraven s Pavlem diskutovat

3. 2. 2023

23 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Člověk v tísni: Mladí ví o manipulativnosti sítí. I tak jsou pro ně ale hlavním zdrojem informací

Osobnost Plus: Člověk v tísni: Mladí ví o manipulativnosti sítí. I tak jsou pro ně ale hlavním zdrojem informací

3. 2. 2023

26 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: V každém těle probíhá boj s nádorovými buňkami, říká imunoložka. Co ovlivňuje náš imunitní systém?

Host Lucie Výborné: V každém těle probíhá boj s nádorovými buňkami, říká imunoložka. Co ovlivňuje náš imunitní systém?

3. 2. 2023

25 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Václav Malý: Korunovační klenoty symbolizují zastavení. Je to rituál, lidé to silně prožívají

Jak to vidí...: Václav Malý: Korunovační klenoty symbolizují zastavení. Je to rituál, lidé to silně prožívají

3. 2. 2023

25 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Nerudová: Vlastní politická strana je jednou z variant. Konkrétní nabídka z Hradu zatím nepřišla

Dvacet minut Radiožurnálu: Nerudová: Vlastní politická strana je jednou z variant. Konkrétní nabídka z Hradu zatím nepřišla

2. 2. 2023

24 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Dcery klaunů v jednom představení. Pantomima mě fascinuje, říká Vanda Hybnerová o hře Slávy dcery

Host Lucie Výborné: Dcery klaunů v jednom představení. Pantomima mě fascinuje, říká Vanda Hybnerová o hře Slávy dcery

2. 2. 2023

24 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Sociolog Linek: Nový prezident Pavel by neměl denně chodit do médií a komentovat štěbetání politiků

Osobnost Plus: Sociolog Linek: Nový prezident Pavel by neměl denně chodit do médií a komentovat štěbetání politiků

2. 2. 2023

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Dokumentární fotograf Jan Mihaliček: Zajímají mě emoce. Bližší jsou mi ty temnější

Vizitka: Dokumentární fotograf Jan Mihaliček: Zajímají mě emoce. Bližší jsou mi ty temnější

2. 2. 2023

42 min