Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Osobnosti

Podcast Český rozhlas - Osobnosti

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politolog Lubomír Kopeček: Do voleb 2025 by se ekonomika mohla zvednout. A nálada lidí také

Jak to vidí...: Politolog Lubomír Kopeček: Do voleb 2025 by se ekonomika mohla zvednout. A nálada lidí také

22. 5. 2023

24 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Spisovatelka a publicistka Zuzana Maléřová. Nosí na řetízku raději houslový klíč, nebo křížek?

Jak to vidí...: Spisovatelka a publicistka Zuzana Maléřová. Nosí na řetízku raději houslový klíč, nebo křížek?

21. 5. 2023

26 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Rozhlasový režisér Jiří Horčička podle Viktora Preisse

Úžasné životy: Rozhlasový režisér Jiří Horčička podle Viktora Preisse

21. 5. 2023

24 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Karla Máchová: Muži ji nebrali vážně, přesto boj o volební právo žen nevzdala

Osudové ženy: Karla Máchová: Muži ji nebrali vážně, přesto boj o volební právo žen nevzdala

20. 5. 2023

23 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Který ze svých tvůrčích nápadů považuje za nejbláznivější, prozradí textař a producent Ivan Rössler

Stříbrný vítr: Který ze svých tvůrčích nápadů považuje za nejbláznivější, prozradí textař a producent Ivan Rössler

20. 5. 2023

41 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Nejsme před bankrotem, snižovat schodek rozpočtu bychom mohli polovičním tempem, míní Havlíček

Dvacet minut Radiožurnálu: Nejsme před bankrotem, snižovat schodek rozpočtu bychom mohli polovičním tempem, míní Havlíček

19. 5. 2023

23 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Jak se změnil sport, hudba i životní styl za 10 let? Otevřeli jsme schránku s předpovědí budoucnosti

Host Lucie Výborné: Jak se změnil sport, hudba i životní styl za 10 let? Otevřeli jsme schránku s předpovědí budoucnosti

19. 5. 2023

55 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Psychiatr Horáček: Abychom ochránili demokracii, potřebujeme zvyšovat svou odolnost vůči nejistotě

Osobnost Plus: Psychiatr Horáček: Abychom ochránili demokracii, potřebujeme zvyšovat svou odolnost vůči nejistotě

19. 5. 2023

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Bella Adamova: Zamilovala jsem si píseň. Koncert si postavím po svém, nemusím překřičet orchestr

Vizitka: Bella Adamova: Zamilovala jsem si píseň. Koncert si postavím po svém, nemusím překřičet orchestr

19. 5. 2023

45 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Hudebník Hlaváč: Český rozhlas dokázal překročit propast času. Stále je průvodcem naší každodennosti

Jak to vidí...: Hudebník Hlaváč: Český rozhlas dokázal překročit propast času. Stále je průvodcem naší každodennosti

19. 5. 2023

25 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Marian Jurečka: Ozdravný balíček je vyvážený a sociálně citlivý. Prostor pro změny nevidíme

Dvacet minut Radiožurnálu: Marian Jurečka: Ozdravný balíček je vyvážený a sociálně citlivý. Prostor pro změny nevidíme

18. 5. 2023

20 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Vyprávíme příběhy, co je lidstvo lidstvem, jen s jinou technologií, popisuje moderátor Jan Pokorný

Host Lucie Výborné: Vyprávíme příběhy, co je lidstvo lidstvem, jen s jinou technologií, popisuje moderátor Jan Pokorný

18. 5. 2023

1 hod 15 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Rusko po válce? To, že by bylo izolováno, je naprostá iluze, říká dramatik Uhde

Osobnost Plus: Rusko po válce? To, že by bylo izolováno, je naprostá iluze, říká dramatik Uhde

18. 5. 2023

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Rozhlasový archivář Miloslav Turek: Proč tak ošklivě hrají? Protože zemřel prezident

Vizitka: Rozhlasový archivář Miloslav Turek: Proč tak ošklivě hrají? Protože zemřel prezident

18. 5. 2023

48 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Posluchači vědí, že v dobách krize se mohou o rozhlas opřít. A to mě těší, přiznává ředitel Zavoral

Jak to vidí...: Posluchači vědí, že v dobách krize se mohou o rozhlas opřít. A to mě těší, přiznává ředitel Zavoral

18. 5. 2023

24 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Předseda ČSSD: Reforma penzí je nastavena špatně. Představa, že se dá vyžít z 8 000, je nepřijatelná

Dvacet minut Radiožurnálu: Předseda ČSSD: Reforma penzí je nastavena špatně. Představa, že se dá vyžít z 8 000, je nepřijatelná

17. 5. 2023

24 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: V rádiu jsem mnohokrát přestřelil, ale mám dar sebereflexe, přiznává moderátor Evropy 2 Leoš Mareš

Host Lucie Výborné: V rádiu jsem mnohokrát přestřelil, ale mám dar sebereflexe, přiznává moderátor Evropy 2 Leoš Mareš

17. 5. 2023

35 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Je tady skupina historiků, která ohýbá dějiny. Jsou jako magma, varuje zástupce opačného proudu

Osobnost Plus: Je tady skupina historiků, která ohýbá dějiny. Jsou jako magma, varuje zástupce opačného proudu

17. 5. 2023

25 min

Obrázek epizody Vizitka: Video artistka Adéla Babanová: Mám ráda, když věci vypadají normálně, ale normální nejsou

Vizitka: Video artistka Adéla Babanová: Mám ráda, když věci vypadají normálně, ale normální nejsou

17. 5. 2023

45 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytik: Zdanění novin nemá logiku. Více než o likvidaci ale půjde o ohrožení nezávislé novinařiny

Jak to vidí...: Analytik: Zdanění novin nemá logiku. Více než o likvidaci ale půjde o ohrožení nezávislé novinařiny

17. 5. 2023

25 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Ministr školství: Na vysoké školy chodí příliš staří studenti. I proto navrhuji zrušení deváté třídy

Dvacet minut Radiožurnálu: Ministr školství: Na vysoké školy chodí příliš staří studenti. I proto navrhuji zrušení deváté třídy

16. 5. 2023

23 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Stáří je pro muzikanta nepříjemný zádrhel, plešatění pracovní nekázeň, směje se Michael Kocáb

Host Lucie Výborné: Stáří je pro muzikanta nepříjemný zádrhel, plešatění pracovní nekázeň, směje se Michael Kocáb

16. 5. 2023

29 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Kdyby svět pomohl Sýrii ve válce, Rusko by si na Ukrajinu netrouflo, věří česko-syrská lékařka

Osobnost Plus: Kdyby svět pomohl Sýrii ve válce, Rusko by si na Ukrajinu netrouflo, věří česko-syrská lékařka

16. 5. 2023

25 min

Obrázek epizody Vizitka: Michal Dalecký: Role v Kanceláři Blaník si cením, mohl jsem se díky ní vyjádřit k politickému dění

Vizitka: Michal Dalecký: Role v Kanceláři Blaník si cením, mohl jsem se díky ní vyjádřit k politickému dění

16. 5. 2023

44 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Tomáš Laně: První kolo sice vyhrál Erdoğan, uspěla ale hlavně opozice. Zagresivní turecký režim?

Jak to vidí...: Tomáš Laně: První kolo sice vyhrál Erdoğan, uspěla ale hlavně opozice. Zagresivní turecký režim?

16. 5. 2023

24 min