Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Osobnosti

Podcast Český rozhlas - Osobnosti

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Volby v Turecku jsou demokratické, ale neférové. Turci mají vysokou volební morálku, říká zpravodaj

Dvacet minut Radiožurnálu: Volby v Turecku jsou demokratické, ale neférové. Turci mají vysokou volební morálku, říká zpravodaj

15. 5. 2023

23 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Vždycky jsem byl bavič třídy, publikum bavím rád, přiznává herec Martin Finger

Host Lucie Výborné: Vždycky jsem byl bavič třídy, publikum bavím rád, přiznává herec Martin Finger

15. 5. 2023

33 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Přibáň: V Británii existuje společenský konsenzus, podle kterého vede Ukrajina spravedlivou válku

Osobnost Plus: Přibáň: V Británii existuje společenský konsenzus, podle kterého vede Ukrajina spravedlivou válku

15. 5. 2023

25 min

Obrázek epizody Vizitka: Markéta Jandová: Působím křehce, ale mám v sobě divnosti. Na jevišti s nimi ráda pracuji

Vizitka: Markéta Jandová: Působím křehce, ale mám v sobě divnosti. Na jevišti s nimi ráda pracuji

15. 5. 2023

48 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Přinášejí sebou technické novinky i etické otázky? Odpovídá generální ředitel ČRo René Zavoral

Jak to vidí...: Přinášejí sebou technické novinky i etické otázky? Odpovídá generální ředitel ČRo René Zavoral

14. 5. 2023

27 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Ivan Král podle Honzy Vedrala

Úžasné životy: Ivan Král podle Honzy Vedrala

14. 5. 2023

24 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Ministr financí: Ozdravným balíčkem to nekončí. Snižování byrokracie a rušení agend bude pokračovat

Dvacet minut Radiožurnálu: Ministr financí: Ozdravným balíčkem to nekončí. Snižování byrokracie a rušení agend bude pokračovat

12. 5. 2023

24 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Režisér Zelenka: Aby byla země světovým policajtem, musí mít morální kredit. Ten Amerika ztratila

Osobnost Plus: Režisér Zelenka: Aby byla země světovým policajtem, musí mít morální kredit. Ten Amerika ztratila

12. 5. 2023

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Ilustrátor Václav Šlajch: Šprajcl jsem se na Obsluhoval jsem anglického krále

Vizitka: Ilustrátor Václav Šlajch: Šprajcl jsem se na Obsluhoval jsem anglického krále

12. 5. 2023

44 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Český národní tým je teď ten můj. Čeští hokejisté jsou umělci, pochvaluje si trenér Jalonen

Host Lucie Výborné: Český národní tým je teď ten můj. Čeští hokejisté jsou umělci, pochvaluje si trenér Jalonen

12. 5. 2023

25 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Ministr Válek: Tresty za nelegální vývoz léků zpřísníme. Cílem je ochránit nás před nedostatkem lék

Dvacet minut Radiožurnálu: Ministr Válek: Tresty za nelegální vývoz léků zpřísníme. Cílem je ochránit nás před nedostatkem lék

11. 5. 2023

23 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: V Paříži jsem neměla co jíst, ale po večerech jsem chodila do opery, vzpomíná výtvarnice Skala

Host Lucie Výborné: V Paříži jsem neměla co jíst, ale po večerech jsem chodila do opery, vzpomíná výtvarnice Skala

11. 5. 2023

33 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Vláda jen hasí požár. Důležitější je, jestli v pozadí někdo hledá opravdovou změnu, myslí si Gabal

Osobnost Plus: Vláda jen hasí požár. Důležitější je, jestli v pozadí někdo hledá opravdovou změnu, myslí si Gabal

11. 5. 2023

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Jiří Látal: V Litomyšli je snad víc restaurátorů než v Itálii

Vizitka: Jiří Látal: V Litomyšli je snad víc restaurátorů než v Itálii

11. 5. 2023

45 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytik Ludvík: Pohádka o velmocenském Rusku dostává trhliny. Ukázala to i moskevská přehlídka

Jak to vidí...: Analytik Ludvík: Pohádka o velmocenském Rusku dostává trhliny. Ukázala to i moskevská přehlídka

11. 5. 2023

23 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Nerudová: Správné by bylo zrušit všechny daňové výjimky. Náš daňový systém je příliš složitý

Dvacet minut Radiožurnálu: Nerudová: Správné by bylo zrušit všechny daňové výjimky. Náš daňový systém je příliš složitý

10. 5. 2023

23 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Mladí lidé nejsou k politice lhostejní, naopak. Je třeba tomu jít naproti, vyzývá prezident Pavel

Dvacet minut Radiožurnálu: Mladí lidé nejsou k politice lhostejní, naopak. Je třeba tomu jít naproti, vyzývá prezident Pavel

10. 5. 2023

28 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: V Putinově vertikále moci se objevují trhliny. Bude důležité, jestli se zvětší, říká analytik Stulík

Osobnost Plus: V Putinově vertikále moci se objevují trhliny. Bude důležité, jestli se zvětší, říká analytik Stulík

10. 5. 2023

26 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Otravujeme se nikotinem. Je to jed, který nemá žádnou bezpečnou dávku, varuje pneumoložka

Host Lucie Výborné: Otravujeme se nikotinem. Je to jed, který nemá žádnou bezpečnou dávku, varuje pneumoložka

10. 5. 2023

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Petr Wajsar: Ke skládání rád poslouchám mluvené slovo

Vizitka: Petr Wajsar: Ke skládání rád poslouchám mluvené slovo

10. 5. 2023

49 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Místopředseda ÚS: Na námitku vůči Rychetskému mají poslanci ANO právo. Rozhodovat se bude měsíce

Dvacet minut Radiožurnálu: Místopředseda ÚS: Na námitku vůči Rychetskému mají poslanci ANO právo. Rozhodovat se bude měsíce

9. 5. 2023

23 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Vystupoval jsem pod legendou. Jen manželka a rodiče věděli, co skutečně dělám, popisuje šéf BIS

Dvacet minut Radiožurnálu: Vystupoval jsem pod legendou. Jen manželka a rodiče věděli, co skutečně dělám, popisuje šéf BIS

9. 5. 2023

25 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: „Já a podpatky? Špatný,“ směje se Eva Adamczyková. S manželem budou oba soutěžit ve Stardance

Host Lucie Výborné: „Já a podpatky? Špatný,“ směje se Eva Adamczyková. S manželem budou oba soutěžit ve Stardance

9. 5. 2023

31 min

Obrázek epizody Vizitka: Denisa Václavová: Když vynášeli z Roxy suť, vynášela jsem taky

Vizitka: Denisa Václavová: Když vynášeli z Roxy suť, vynášela jsem taky

9. 5. 2023

42 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Novinář Kytka: Hlavním úkolem Karla III. bude dokázat Britům, že monarchie má pořád ještě smysl

Jak to vidí...: Novinář Kytka: Hlavním úkolem Karla III. bude dokázat Britům, že monarchie má pořád ještě smysl

9. 5. 2023

24 min