Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Osobnosti

Podcast Český rozhlas - Osobnosti

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Daniela Fischerová: Moje dětství nebylo šťastné

Stříbrný vítr: Daniela Fischerová: Moje dětství nebylo šťastné

19. 8. 2023

42 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Zájemců o program Oprav dům po babičce nebudou hned tisíce. Bude fungovat dlouhodobě, tvrdí Valdman

Dvacet minut Radiožurnálu: Zájemců o program Oprav dům po babičce nebudou hned tisíce. Bude fungovat dlouhodobě, tvrdí Valdman

18. 8. 2023

23 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Zemřel uznávaný hudební publicista Jiří Černý. Desky ze zahraničí mu kdysi vozil Karel Gott

Stříbrný vítr: Zemřel uznávaný hudební publicista Jiří Černý. Desky ze zahraničí mu kdysi vozil Karel Gott

18. 8. 2023

42 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: „Larry“ Čermák: V bitcoinizaci světa nevěřím. Kryptoměna vždy bude jen doplněk pro větší svobodu

Osobnost Plus: „Larry“ Čermák: V bitcoinizaci světa nevěřím. Kryptoměna vždy bude jen doplněk pro větší svobodu

18. 8. 2023

25 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Když na raftu někdo něco říká, znamená to, že se fláká, směje se raftař. Začíná mistrovství Evropy

Host Lucie Výborné: Když na raftu někdo něco říká, znamená to, že se fláká, směje se raftař. Začíná mistrovství Evropy

18. 8. 2023

27 min

Obrázek epizody Vizitka: Malíř Jiří Petrbok: Jsem sochař, ale tahat pytle sádry není pro mě. Proto sochy dostávám na plátna

Vizitka: Malíř Jiří Petrbok: Jsem sochař, ale tahat pytle sádry není pro mě. Proto sochy dostávám na plátna

18. 8. 2023

45 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Hudební publicista: Na Stouny jsem jel pro jistotu už do Mnichova. Kdyby to náhodou v Praze nevyšlo

Jak to vidí...: Hudební publicista: Na Stouny jsem jel pro jistotu už do Mnichova. Kdyby to náhodou v Praze nevyšlo

18. 8. 2023

24 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Klimatolog: Klimatická změna v Česku? Dotýká se nás pár extrémních projevů. Bude ale problém s vodou

Dvacet minut Radiožurnálu: Klimatolog: Klimatická změna v Česku? Dotýká se nás pár extrémních projevů. Bude ale problém s vodou

17. 8. 2023

23 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Zapomněli jsme, že by půda, na níž pracujeme, měla být nachystaná i pro další pokolení, říká sedlák

Host Lucie Výborné: Zapomněli jsme, že by půda, na níž pracujeme, měla být nachystaná i pro další pokolení, říká sedlák

17. 8. 2023

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Houska: Zájem o eurovolby v Česku není valný, protože úroveň debaty o našem místě v EU je tristní

Osobnost Plus: Houska: Zájem o eurovolby v Česku není valný, protože úroveň debaty o našem místě v EU je tristní

17. 8. 2023

25 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Hejtman Půta: Rozdělování daní pro kraje je téměř dvacet let staré, neodpovídá současnému stavu

Dvacet minut Radiožurnálu: Hejtman Půta: Rozdělování daní pro kraje je téměř dvacet let staré, neodpovídá současnému stavu

16. 8. 2023

23 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Kvůli zranění jsem skončil, teď mě baví adrenalin. Chytil mě autocross, vypráví hokejista Tlustý

Host Lucie Výborné: Kvůli zranění jsem skončil, teď mě baví adrenalin. Chytil mě autocross, vypráví hokejista Tlustý

16. 8. 2023

29 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ekonom Hindls: Německou ekonomiku ochromil pesimismus. Němci šetří, automobilům začíná vládnout Čína

Jak to vidí...: Ekonom Hindls: Německou ekonomiku ochromil pesimismus. Němci šetří, automobilům začíná vládnout Čína

16. 8. 2023

25 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Rektorka UK: Vysoké školy v Česku jsou značně podfinancované. Ztrácíme nejlepší akademiky

Dvacet minut Radiožurnálu: Rektorka UK: Vysoké školy v Česku jsou značně podfinancované. Ztrácíme nejlepší akademiky

15. 8. 2023

23 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Mít jen heslo už dnes nestačí, radí bezpečnostní expert. Jak nejlépe zabezpečit svá data?

Host Lucie Výborné: Mít jen heslo už dnes nestačí, radí bezpečnostní expert. Jak nejlépe zabezpečit svá data?

15. 8. 2023

30 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Velvyslanec: Tunisko se bez zahraniční pomoci neobejde. Stříbrný podnos od EU ale není zadarmo

Jak to vidí...: Velvyslanec: Tunisko se bez zahraniční pomoci neobejde. Stříbrný podnos od EU ale není zadarmo

15. 8. 2023

26 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Příliš mnoho uzenin. Vedle buřtů by jich táborníci tolik jíst neměli, říká hygienička Svrčinová

Dvacet minut Radiožurnálu: Příliš mnoho uzenin. Vedle buřtů by jich táborníci tolik jíst neměli, říká hygienička Svrčinová

14. 8. 2023

12 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: V 19. století chodili do hor majetnější, obyčejné lidi to nenapadlo, vypráví autor knihy Na Jeseníky

Host Lucie Výborné: V 19. století chodili do hor majetnější, obyčejné lidi to nenapadlo, vypráví autor knihy Na Jeseníky

14. 8. 2023

29 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ředitel ČTK: Mediální svět je přesycen informacemi. V naší akademii učíme, jak si informaci ověřit

Jak to vidí...: Ředitel ČTK: Mediální svět je přesycen informacemi. V naší akademii učíme, jak si informaci ověřit

14. 8. 2023

25 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Martina Petrová, předsedkyně spolku Přírodní zahrada

Jak to vidí...: Martina Petrová, předsedkyně spolku Přírodní zahrada

13. 8. 2023

26 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Karel Weinlich podle Jana Pokorného

Úžasné životy: Karel Weinlich podle Jana Pokorného

13. 8. 2023

24 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Jana Krejcarová: Pitky, milenci, milenky, odboj, blázinec, umění...

Osudové ženy: Jana Krejcarová: Pitky, milenci, milenky, odboj, blázinec, umění...

12. 8. 2023

23 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Jsou u duševních poruch znepokojivé trendy? Odpoví sexuolog a psychiatr Jiří Raboch

Stříbrný vítr: Jsou u duševních poruch znepokojivé trendy? Odpoví sexuolog a psychiatr Jiří Raboch

12. 8. 2023

40 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Vobořil: Přístup k drogám se mění, lidé rozpoznávají mezi měkkými a tvrdými. Kokain je věc statusu

Dvacet minut Radiožurnálu: Vobořil: Přístup k drogám se mění, lidé rozpoznávají mezi měkkými a tvrdými. Kokain je věc statusu

11. 8. 2023

23 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Sklo se vrací do módy. Nemělo by jen stát ve vitríně, říká sklář, jehož vázy si zahrály v Barbie

Osobnost Plus: Sklo se vrací do módy. Nemělo by jen stát ve vitríně, říká sklář, jehož vázy si zahrály v Barbie

11. 8. 2023

25 min