Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Osobnosti

Podcast Český rozhlas - Osobnosti

Obrázek epizody Jak to vidí...: Klarinetista Hlaváč: Umělec má hájit lidství. Lístek na koncert Netrebkové bych si nekoupil

Jak to vidí...: Klarinetista Hlaváč: Umělec má hájit lidství. Lístek na koncert Netrebkové bych si nekoupil

11. 8. 2023

26 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Vondrášek: Oběť nesmí mít pocit, že policista není připraven ji ochránit. Co jsem řekl, byla chyba

Dvacet minut Radiožurnálu: Vondrášek: Oběť nesmí mít pocit, že policista není připraven ji ochránit. Co jsem řekl, byla chyba

10. 8. 2023

24 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Hála: Napadení Tchaj-wanu by otřáslo světovou ekonomikou. Ukrajinská krize je oproti tomu přípravou

Osobnost Plus: Hála: Napadení Tchaj-wanu by otřáslo světovou ekonomikou. Ukrajinská krize je oproti tomu přípravou

10. 8. 2023

26 min

Obrázek epizody Náš host: Několik let věnoval Karlovým Varům, zemřel v Osvětimi. Příběh Rudolfa Welse připomíná David Vaughan

Náš host: Několik let věnoval Karlovým Varům, zemřel v Osvětimi. Příběh Rudolfa Welse připomíná David Vaughan

10. 8. 2023

13 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Komentátor Černý: Alternativa pro Německo má čuch na znepokojivá témata. Dominuje radikální křídlo

Jak to vidí...: Komentátor Černý: Alternativa pro Německo má čuch na znepokojivá témata. Dominuje radikální křídlo

10. 8. 2023

26 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Workoholik není ideální zaměstnanec. Rozkládá kolektiv a hrozí mu vyhoření, upozorňuje psychiatr

Dvacet minut Radiožurnálu: Workoholik není ideální zaměstnanec. Rozkládá kolektiv a hrozí mu vyhoření, upozorňuje psychiatr

9. 8. 2023

23 min

Obrázek epizody Vizitka: Jiřina Hankeová: Fotky z období deprese jsem se bála vystavit, nakonec ale rozpoutaly debatu

Vizitka: Jiřina Hankeová: Fotky z období deprese jsem se bála vystavit, nakonec ale rozpoutaly debatu

9. 8. 2023

45 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Němec: Lidé si časem mohou zvyknout na zločiny, které jsou na Ukrajině páchány, a to je nebezpečné

Osobnost Plus: Němec: Lidé si časem mohou zvyknout na zločiny, které jsou na Ukrajině páchány, a to je nebezpečné

9. 8. 2023

26 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ekonomka: Vykořisťovaný Niger? Koloniální dědictví se vrací jako bumerang. Nenávist dosáhla vrcholu

Jak to vidí...: Ekonomka: Vykořisťovaný Niger? Koloniální dědictví se vrací jako bumerang. Nenávist dosáhla vrcholu

9. 8. 2023

25 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Vlček: Řady hasičů se doplňovat daří, jde i o prestiž. Finance jsou třeba především na provoz a mzdy

Dvacet minut Radiožurnálu: Vlček: Řady hasičů se doplňovat daří, jde i o prestiž. Finance jsou třeba především na provoz a mzdy

8. 8. 2023

23 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politoložka: Manažerské schopnosti a autorita. Baxa jako předseda Ústavního soudu je dobrá volba

Jak to vidí...: Politoložka: Manažerské schopnosti a autorita. Baxa jako předseda Ústavního soudu je dobrá volba

8. 8. 2023

25 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Zdrženlivost Ústavního soudu je na místě, nevyřeší všechny bolesti světa, říká jeho předseda Baxa

Dvacet minut Radiožurnálu: Zdrženlivost Ústavního soudu je na místě, nevyřeší všechny bolesti světa, říká jeho předseda Baxa

7. 8. 2023

23 min

Obrázek epizody Vizitka: Štěpánka Balcarová: Varovali mě, že jazz není procházka růžovým sadem, já ale debatu nepřipouštěla

Vizitka: Štěpánka Balcarová: Varovali mě, že jazz není procházka růžovým sadem, já ale debatu nepřipouštěla

7. 8. 2023

47 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Děkan Fischer: Na VŠE studují Ukrajinci, Rusové i Bělorusové. A všichni si zaslouží rovné zacházení

Osobnost Plus: Děkan Fischer: Na VŠE studují Ukrajinci, Rusové i Bělorusové. A všichni si zaslouží rovné zacházení

7. 8. 2023

25 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytik: Schůzka v Džiddě k zastavení války na Ukrajině nepřispěje. Mír se uzavírá s nepřítelem

Jak to vidí...: Analytik: Schůzka v Džiddě k zastavení války na Ukrajině nepřispěje. Mír se uzavírá s nepřítelem

7. 8. 2023

25 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Barbora Chuecos, zakladatelka organizace Autismus je dar. Jak navázat vztah s dítětem s autismem?

Jak to vidí...: Barbora Chuecos, zakladatelka organizace Autismus je dar. Jak navázat vztah s dítětem s autismem?

6. 8. 2023

26 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Eva Olmerová podle první dámy českého jazzu Jany Koubkové

Úžasné životy: Eva Olmerová podle první dámy českého jazzu Jany Koubkové

6. 8. 2023

24 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Považujeme Romy za občany druhé kategorie, projevila se jejich frustrace, hodnotí situaci Fuková

Dvacet minut Radiožurnálu: Považujeme Romy za občany druhé kategorie, projevila se jejich frustrace, hodnotí situaci Fuková

4. 8. 2023

23 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: „Jsem tady a můžeš se mi svěřit.“ Těmito slovy podle odbornice můžeme pomoci obětem domácího násilí

Osobnost Plus: „Jsem tady a můžeš se mi svěřit.“ Těmito slovy podle odbornice můžeme pomoci obětem domácího násilí

4. 8. 2023

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Vizuální sociolog Jiří Siostrzonek: Fotografie je berla paměti a zárodek filmu, probudí i vůně

Vizitka: Vizuální sociolog Jiří Siostrzonek: Fotografie je berla paměti a zárodek filmu, probudí i vůně

4. 8. 2023

51 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ekonomická analytička: To nejhorší je za námi, ode dna se ale odrážíme jako poslední ze všech

Jak to vidí...: Ekonomická analytička: To nejhorší je za námi, ode dna se ale odrážíme jako poslední ze všech

4. 8. 2023

25 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Krkonošská plátna oblékala i osadníky divokého západu! Byla pověstná, vypráví odborník

Host Lucie Výborné: Krkonošská plátna oblékala i osadníky divokého západu! Byla pověstná, vypráví odborník

3. 8. 2023

26 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Okamura: Kdyby se hospodařilo řádně, nemuseli by se teď důchodci okrádat. Chystáme ústavní stížnost

Dvacet minut Radiožurnálu: Okamura: Kdyby se hospodařilo řádně, nemuseli by se teď důchodci okrádat. Chystáme ústavní stížnost

3. 8. 2023

23 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Tělocviků se třídou, kde seděla Samková nebo Charvátová, jsem se nemohl dočkat, vzpomíná trenér Suk

Host Lucie Výborné: Tělocviků se třídou, kde seděla Samková nebo Charvátová, jsem se nemohl dočkat, vzpomíná trenér Suk

3. 8. 2023

28 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Politolog: Moskva zajistila dovozy skrz třetí země. Rusům tak nic nechybí a válka je nezajímá

Osobnost Plus: Politolog: Moskva zajistila dovozy skrz třetí země. Rusům tak nic nechybí a válka je nezajímá

3. 8. 2023

26 min