Host Radiožurnálu: Kubánci vám chtějí sdělit celý svůj příběh. Knížka mohla mít 700 stránek, říká autor cestopisu roku
Cenu Hanzelky a Zikmunda za cestopis roku letos obdržel reportér Eduard Freisler. Nakolik ho ocenění knihy Kubánské tango v rytmu blues překvapilo? Jaká byla jeho nedávná návštěva Kuby? A co pro něj znamenali legendární cestovatelé? „Byli pro mě okno do úplně jiného světa. Jsem Husákovo dítě, takže jsem je hltal, protože jsem si myslel, že se nanejvýš dostanu do tehdejší Německé spolkové republiky,“ vzpomíná Freisler. Poslechněte si rozhovor.
Všechno z tématu Osobnosti můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechno z tématu Osobnosti můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Popis podcastu
Silná témata, o kterých se ve společnosti právě mluví.