
Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 23. 2. 2025

Poslechněte si podcast
Dnes
34 min
O epizodě podcastu
Dnes: Protože Češi milují kynuté těsto, budeme péct švestkové buďáky. S přípravou nám poradí Kateřina Nováčková z Chrášťan u Rakovníka. Kromě toho prozradíme, jak nabírat polévku ze společné mísy, odkud pochází švédský stůl anebo jak soutěžit o knižní kuchařky Pochoutky z horské chaloupky. Čeká vás další rada z etikety Ladislava Špačka. Poradíme, jak se přihlásit do nového ročníku naší kulinářské soutěže.
Posluchačský recept: Švestkové buďáky od Kateřiny Nováčkové. Rada z etikety: Jak nabírat polévku ze společné mísy. Gastrotrend: Švédský stůl známe už přes 110 let. Soutěž o kuchařku.