Sérii podcastů s kuchaři završí Vojtěch Gaier, který působí jako šéfkuchař v plzeňské restauraci Štipec. Vojta se ve své kuchyni nebojí experimentovat a v nové epizodě se podělí o svou lásku k lokálním surovinám i vínu od našich vinařů. Zavzpomíná také na své začátky v práci s vínem a s Klárou otevřou debatu o výchově nové generace v gastru a jak ji správně nadchnout pro tento krásný obor.Už 24. března se Vojta připojí k národní sommelierce a týmu společnosti b.wine na gastroworkshopu na Znojemsku. Tématem posledního workshopu této série bude samozřejmě Ryzlink rýnský a jak na jeho párování s jídlem.Získat více informací a přihlásit se na tuto příležitost můžete na stránkách www.vinarskecentrum.cz v sekci Kurzy a semináře.Projekt vzniká za podpory Vinařského fondu. Děkujeme.
Sérii podcastů s kuchaři završí Vojtěch Gaier, který působí jako šéfkuchař v plzeňské restauraci Štipec. Vojta se ve své kuchyni nebojí experimentovat a v nové epizodě se podělí o svou lásku k lokálním surovinám i vínu od našich vinařů. Zavzpomíná také na své začátky v práci s vínem a s Klárou otevřou debatu o výchově nové generace v gastru a jak ji správně nadchnout pro tento krásný obor.
Už 24. března se Vojta připojí k národní sommelierce a týmu společnosti b.wine na gastroworkshopu na Znojemsku. Tématem posledního workshopu této série bude samozřejmě Ryzlink rýnský a jak na jeho párování s jídlem.
Získat více informací a přihlásit se na tuto příležitost můžete na stránkách www.vinarskecentrum.cz v sekci Kurzy a semináře.
Projekt vzniká za podpory Vinařského fondu. Děkujeme.
Podcast pro všechny, kteří si kladou otázku „červený nebo bílý“ aspoň jednou týdně. Naše povídání je o víně z mnoha pohledů. Tedy nečekejte jen vinařky a vinaře, ale v podstatě kohokoliv, kdo má rád víno a nějakým způsobem se účastní jeho života. A ten je fakt dlouhý.