Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 026: Hned po jídle je pro mě víno další vášní, říká Martin Makovička

026: Hned po jídle je pro mě víno další vášní, říká Martin Makovička

Obrázek epizody 026: Hned po jídle je pro mě víno další vášní, říká Martin Makovička

Poslechněte si podcast

5. 2. 2025

37 min

O epizodě podcastu

Pokračujeme v minisérii podcastů s předními šéfkuchaři při příležitosti speciálních gastroworkshopů. V této epizodě se vám představí Martin Makovička, majitel a šéfkuchař restaurací Vallmo a Vratislavský dům, gastrokonzultant a tvůrce unikátních konceptů.Martin je top šéfkuchařem dle časopisu Forbes a kromě lásky k vínu se s námi podělí o své zkušenosti od jídelny až po fine dining. Zamyslí se také nad logikou gastronomie a dozvíte se, proč i v tomto oboru platí tradiční pravdy o tom, že méně je více a trpělivost přináší růže.Martin Makovička se 24. února připojí k národní sommelierce a týmu společnosti b.wine na gastroworkshopu v Mikulově, kde tématem bude Ryzlink vlašský a jeho párování s jídlem.Získat více informací a přihlásit se na tuto příležitost můžete na stránkách www.vinarskecentrum.cz v sekci Kurzy a semináře.Projekt vzniká za podpory Vinařského fondu. Děkujeme.

Pokračujeme v minisérii podcastů s předními šéfkuchaři při příležitosti speciálních gastroworkshopů. V této epizodě se vám představí Martin Makovička, majitel a šéfkuchař restaurací Vallmo a Vratislavský dům, gastrokonzultant a tvůrce unikátních konceptů.

Martin je top šéfkuchařem dle časopisu Forbes a kromě lásky k vínu se s námi podělí o své zkušenosti od jídelny až po fine dining. Zamyslí se také nad logikou gastronomie a dozvíte se, proč i v tomto oboru platí tradiční pravdy o tom, že méně je více a trpělivost přináší růže.

Martin Makovička se 24. února připojí k národní sommelierce a týmu společnosti b.wine na gastroworkshopu v Mikulově, kde tématem bude Ryzlink vlašský a jeho párování s jídlem.

Získat více informací a přihlásit se na tuto příležitost můžete na stránkách www.vinarskecentrum.cz v sekci Kurzy a semináře.

Projekt vzniká za podpory Vinařského fondu. Děkujeme.

Popis podcastu

Podcast pro všechny, kteří si kladou otázku „červený nebo bílý“ aspoň jednou týdně. Naše povídání je o víně z mnoha pohledů. Tedy nečekejte jen vinařky a vinaře, ale v podstatě kohokoliv, kdo má rád víno a nějakým způsobem se účastní jeho života. A ten je fakt dlouhý.