Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Mám jít k volbám, když dlouhodobě žiju v zahraničí a plánuji to i do budoucna? (533)

Čermák Staněk Comedy Podcast

Čermák Staněk Comedy

Zábava

Mám jít k volbám, když dlouhodobě žiju v zahraničí a plánuji to i do budoucna? (533)

Obrázek epizody Mám jít k volbám, když dlouhodobě žiju v zahraničí a plánuji to i do budoucna? (533)

Čermák Staněk Comedy Podcast

Poslechněte si podcast

Dnes

57 min

🎙 V dnešním díle:Luděk strávil dopoledne v trenýrkách, u kávy a v módu absolutního nicnedělání. Ale odpoledne už byl plný energie a šlo se na velká témata. Třeba na to, jak si doma po dvou pivech pouští vlastní silent disco a tancuje v obýváku jen pro sebe a Spotify. A pak už to šlo ráz na ráz:– šipky v Letňanech jako karneval pro 4 000 lidí,– jestli má vůbec smysl volit ze zahraničí,– proč je politika vlastně skoro jedno, pokud vám zrovna nehrozí válka nebo czexit,– polyamorie jako letadlo se čtyřmi motory (na papíře to letí, v realitě moc ne),– a taky kolik streamů na Spotify potřebujete na britskou minimálku (spoiler: hodně). Do toho protékající koupelna, Luďkovo absurdní tričko s basketbalovým míčem na zádech, připomínka fenoménu Kingdom Come a Rolls-Royce, který je prostě pořád dobré auto. Na závěr pozvánka do Knihovny! https://knihovna.club/knihovna.html Taky připomínáme stand-up v Brně - pořád platí, žestůl č. 13 dostane dárečky.

Popis podcastu

Každý má na všechno názor. Vy, my i oni. Všichni. Věděli jste, že když do Facebooku napíšete slovo "Nevím", tak vám vybuchne klávesnice? Zjistil to LUDĚK STANĚK. A nikdo nechce, aby mu vybuchla klávesnice, to je jasné. Nechce to ani jeho kolega MILOŠ ČERMÁK. Takže oba mají názory na všechno. A protože největší zábava je, když se o názory hádáte, rozhodli se tomu věnovat celý podcast. Tenhle. A zjistili, že hádky můžou narazit na jediný problém. Totiž když mají oba na danou věc názor stejný. Vyřešili to elegantně. Na začátklou každého podcastu si svůj názor VYLOSUJÍ. Prostě si hodí mincí. Poslouchejte!