Novináři se snaží o senzaci. Pravda o mém bytě. A co Hřibova vila za 25 milionů Kč? | Čau Praho #184
Čau Praho! Seznam Zprávy na mě vytáhly „skandální“ článek, protože jsme si s manželkou koupili byt na hypotéku. Domnělá novinářská spojitost s kauzou Motol se zakládá jen a pouze na tom, že mě policie kontaktovala jako svědka. Nejsem a nikdy jsem nebyl stíhán. Ale o tom, že šéf Pirátů Zdeněk Hřib pořídil vilu za 25 milionů a to v době svých nezákonných odměn, o tom titulky Seznamu raději mlčí. Klasický dvojí metr.
👉ODS chce nově přijmout euro. Pár let zpátky přitom ještě sbírali podpisy na petici za zachování koruny! Na jejich názorové obraty a nedodržování slibů už jsme ale zvyklí.
👉Kandidát na primátora za ODS Tomáš Portlík už teď plánuje, jak po volbách znovu usedne do koalice s Piráty. S těmi Piráty, kteří Prahu poslali do dopravního i stavebního pekla. Volit ODS = udržet Piráty!
👉Vláda hnutí ANO připravila stavební zákon, který míří do třetího čtení. To je skvělá zpráva a zároveň jediná cesta, jak zrychlit výstavbu a zastavit neúměrné zdražování bytů. V Praze dnes musíte na průměrný byt vydělávat 16 let, což je nejhorší výsledek v celé střední Evropě. Musíme to změnit.
👉Pirátská kandidátka na primátorku Nieslerová označila soukromé školy za „parazita“. Neuvěřitelná neúcta k tisícům rodičů, kteří platí daně a pro své děti chtějí kvalitní vzdělání, ale město jim kvůli chybějícím kapacitám nedokáže vyjít vstříc. Bez soukromých škol by pražský vzdělávací systém zkolaboval úplně.
👉Náš starosta za hnutí ANO v Uhříněvsi Tomáš Kaněra neslibuje, ale maká! Právě v těchto dnech tam začala stavba nové školy pro 800 dětí! Skvělá zpráva nejen pro Uhříněves, ale i pro Prahu.
👉ODS chce po volbách zdražit MHD a parkování pro Pražany. Já říkám jasné NE! Peníze máme brát od turistů a dojíždějících, ne ždímat vlastní obyvatele, kteří už teď mají kvůli drahému bydlení hluboko do kapsy.
👉Vybojovali jsme 50 milionů korun na parkovací místa pro Prahu 11. Tyto peníze chceme investovat do výstavby nového parkovacího domu pro rezidenty, protože parkování na sídlišti je kritické.
To vše a mnohem víc se dozvíte ve 184. epizodě mého politického podcastu.