Dozimetr: Další nelichotivá rána pro STAN. Rakušan se zlobí. Chce flek ve Sněmovně. | Čau Praho #172

Čau Praho! Dozimetr! Praskly další nelichotivé informace na STAN i TOP 09, které měly od mafiánů inkasovat velké peníze. Pan Rakušan se mezitím zlobí, že opět nebyl zvolen místopředsedou Sněmovny. Jeho hnutí je přitom s Dozimetrem propojené pupeční šňůrou! Tentokrát vás zdravím z hor, kam jsem odjel načerpat sílu do další práce!
👉Zatímco naši občané potřebují pomoc, předseda Senátu Vystrčil (ODS) si zaletěl na paralympiádu vládním speciálem. Já jsem byl nedávno v Miláně a letěl jsem úplně běžnou nízkonákladovkou za pár tisíc. Proč to samé nemůže udělat i pan předseda? Ukázkové papalášství v přímém přenosu!
👉Lipavský v televizi říká, že začala třetí světová válka. Ministr Macinka ho musel krotit. Nezbývá, než si poklepat na čelo. Kdo tady teď šíří strach?
👉Zatímco bývalá pětikoalice řeší svoje skandály, vláda Andreje Babiše maká pro lidi. Našli jsme 100 milionů na protidrogovou politiku a vracíme přísné tresty pro neplatiče alimentů. Držíme směr, který jsme slíbili!
👉Hřibova pirátská nástupkyně představila svoji vizi do voleb: chce zdražit MHD i parkování. Nový pirátský náměstek pro dopravu se také ukázal. Procestoval už přes 300 tisíc z eráru. To je jeho hlavní kvalifikace.
👉Minulý týden pod primátorem z ODS zasedla naprosto rekordní Rada hl. m. Prahy. Nebyla rekordní v počtu zajímavých novinek, ale v těžko uvěřitelné době trvání. Hotoví byli totiž za 10 minut. Zdá se, že Praha má asi všechno důležité už vyřešené? Wow!
👉Na Summitu stavebního rozvoje jsme řešili cesty, jak nastartovat dostupné bydlení v hlavním městě. Já jsem mimo jiné na příkladech městských částí ukazoval, že to skutečně lze. Mrkněte na záznamy z akce.
👉18. března od 14:00 se na vás těším na Opatově u naší pravidelné potravinové pomoci.
👉A večer od 18:00 se pak uvidíme v restauraci Pohoda na Jihu! Přijďte se mě zeptat na cokoliv. Probereme, co vás zajímá!
To vše a mnohem víc se dozvíte ve 172. epizodě mého politického podcastu.