Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Na dálkových trasách má navrch moje žena, říká Matúš Lašan po 6300 km horami Evropy

Na dálkových trasách má navrch moje žena, říká Matúš Lašan po 6300 km horami Evropy

Obrázek epizody Na dálkových trasách má navrch moje žena, říká Matúš Lašan po 6300 km horami Evropy

Poslechněte si podcast

15. 5. 2023

43 min

O epizodě podcastu

Matúš Lašan a jeho žena Ania šli od dubna do listopadu loňského roku z Bulharska do Španělska přes hory Balkánu, Alpy i Pyreneje. „Nebylo to zadarmo,“ říká Matúš. A už teď dlouhou trasu postrádá.

Všechny díly podcastu Casablanca můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Matúš Lašan a jeho žena Ania šli od dubna do listopadu loňského roku z Bulharska do Španělska přes hory Balkánu, Alpy i Pyreneje. „Nebylo to zadarmo,“ říká Matúš. A už teď dlouhou trasu postrádá.Všechny díly podcastu Casablanca můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.

Popis podcastu

Casablanca je magazín o cestování, exotice, poznávání, outdoorových sportech a dobrodružství.

Všechny díly podcastu Casablanca můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .