
Watchhouse coffee - O londýnské scéně a rozdílnosti českého soutěžení s Q graderem Ryanem Garrickem

Poslechněte si podcast
2. 12. 2020
39 min
Britská společnost Watchhouse se raketově dostala do hledáčku milovníků kávy v Londýně díky preciznosti a programu výcviku svých baristů. Obří díl na tom má šéf kávového programu Ryan Garrick, který se s námi podělil o systém školení se kterým ke baristům přistupuje. Jeho tréninkový přístup pomohl k zisku titulu UK brewers cupu 2020 a bronzové příčce v kategorii Barista UK 2020 pro jeho kolegy. Na začátku roku 2020 se stal jedním z porotců brewers cupu v ČR a podělí se i o pohled na českou soutěžní scénu. Jaká je londýnská scéna? Závidíme sousedům jejich trávník, nebo jsme s britskou kávovou scénou v ČR srovnatelní? nejen o tomto téma jsme si povídali v dalším Candycane coffee podcastu, který můžete shlédnout zde ve formě videocastu.
---
odebírejte prosím:
https://www.instagram.com/candycanecoffee
https://www.candycane.coffee/
https://twitter.com/candycanecz
https://www.facebook.com/candycanecofee
------
music: Dotan Negrin & Prismatic Mantis - Pure Imagination (Future James Trap Remix)
Listen on Spotify: https://spoti.fi/2Yl7BPO
subscribe to Dotan: http://bit.ly/Sub2Dotan
Follow Dotan Negrin http://www.pianoaround.com/
https://soundcloud.com/dotan-negrin/
https://facebook.com/dotannegrin
https://www.youtube.com/user/pianoaround
Follow Prismatic Mantis https://twitter.com/prismaticmantis
https://instagram.com/prismaticmantis/
https://soundcloud.com/prismaticmantis
Follow Future James: https://twitter.com/ohhhitsjames
https://soundcloud.com/futurejames
https://www.instagram.com/ohhhitsjames/
Popis podcastu
Prague specialty coffee roasters and their time in front of mic.
"Enfant terrible" české kávové scény.
Otevíráme témata před kterými kávová komunita zavírá oči. Ironicky komentujeme události a otázky gastronomie, kolem kterých se chodí po špičkách. Když vidíme vosí hnízdo, rozhlížíme se po klacíku.
Po deseti letech působení v české gastronomii a po 5 letech rozvoje pražírny výběrové kávy si sedáme za mikrofon a chceme se podělit o naše zážitky z kavárenské scény. Odpovídáme na Vaše témata a dotazy a zveme si osobnosti, se kterými jsme se za dobu za barem setkali v pozici hostů i kolegů.