
O Street food festivalu a mediální gramotnosti - se Zuzanou Menhartovou

Poslechněte si podcast
15. 4. 2022
1 hod 37 min
Jaké je to organizovat jeden z největších a prvních street food festivalů svého druhu? V dalším podcastu si povídáme se Zuzanou Menhartovou, HR a mediální specialistkou, která se od roku 2014 podílí na pořádání Street food festivalu. Následně získala pozici v Novoměstské radnici, kde jí nechali volnou ruku k pořádání gastronomicky, edukativně a jiným směrem zaměřených eventů. Jaké cesty jí otevřelo mateřství? Jak vnímá své další cesty mediální výchovy? Kde končí hranice product placementu a naší odpovědnosti za sdílené informace veřejnosti? O tom všem a ještě dalším vysíláme právě teď!
----
Sdílejte náš podcast na sociálních sítích, označte Candycane coffee, nebo nám napište recenzi na apple podcast app a my v příštím díle vylosujeme jednoho šťastlivce a tomu darujeme kávu nebo něco z našeho merche dle preferencí. Díky, díky, díky!
odebírejte prosím:
https://www.instagram.com/candycanecoffee
https://www.candycane.coffee/
https://twitter.com/candycanecz
https://www.facebook.com/candycanecofee
------ music:
Dotan Negrin & Prismatic Mantis - Pure Imagination (Future James Trap Remix)
Listen on Spotify: https://spoti.fi/2Yl7BPO
subscribe to Dotan: http://bit.ly/Sub2Dotan
Follow Dotan Negrin http://www.pianoaround.com/
https://soundcloud.com/dotan-negrin/
https://facebook.com/dotannegrin
https://www.youtube.com/user/pianoaround
Follow Prismatic Mantis https://twitter.com/prismaticmantis h
ttps://instagram.com/prismaticmantis/
https://soundcloud.com/prismaticmantis
Follow Future James: https://twitter.com/ohhhitsjames
https://soundcloud.com/futurejames
https://www.instagram.com/ohhhitsjames/
Popis podcastu
Prague specialty coffee roasters and their time in front of mic.
"Enfant terrible" české kávové scény.
Otevíráme témata před kterými kávová komunita zavírá oči. Ironicky komentujeme události a otázky gastronomie, kolem kterých se chodí po špičkách. Když vidíme vosí hnízdo, rozhlížíme se po klacíku.
Po deseti letech působení v české gastronomii a po 5 letech rozvoje pražírny výběrové kávy si sedáme za mikrofon a chceme se podělit o naše zážitky z kavárenské scény. Odpovídáme na Vaše témata a dotazy a zveme si osobnosti, se kterými jsme se za dobu za barem setkali v pozici hostů i kolegů.