
O servisu v kavárnách - co nesnášíme, co milujeme, jak by to mělo být?

Poslechněte si podcast
22. 12. 2021
1 hod 31 min
Co je dobrý servis? Jak nás to učili? Ondru i v rámci jeho studia, pak v hotelu kde působil než se začal věnovat kavárenství. Jarda jako zběhlík ze studia psychologie, co odkoukal v kavárnách kde působil? Jaké jsou typy servisu dle rozřazení kaváren: Vídeňská kavárna, espresso bar, moderní styl obsluhy na baru. Co nás na servisu v kavárnách baví? A co naopak nesnášíme? Existuje nějaká univerzálně platná formulka jak by to mělo být? A jak se na servisu a hospitality podepsala současná pandemická krize?
----
Sdílejte náš podcast na sociálních sítích, označte Candycane coffee, nebo nám napište recenzi na apple podcast app a my v příštím díle vylosujeme jednoho šťastlivce a tomu darujeme kávu nebo něco z našeho merche dle preferencí. Díky, díky, díky! Jste boží! V tomto vysílání jsme zaznamenali a vylosovali sdílení našeho podcast od Tlaps Coffee, espresso baru v business centru Brumlovka, kde též často připravují i naši kávu. Dostali jsme se do spotify wrapup nejposlouchanějších podcastů majitelky Marie a za to fakt moooc dík:) O možnosti vybrat si nějakou cenu je budeme s radostí informovat :3
odebírejte prosím:
https://www.instagram.com/candycanecoffee
https://www.candycane.coffee/
https://twitter.com/candycanecz
https://www.facebook.com/candycanecofee
------ music:
Dotan Negrin & Prismatic Mantis - Pure Imagination (Future James Trap Remix)
Listen on Spotify: https://spoti.fi/2Yl7BPO
subscribe to Dotan: http://bit.ly/Sub2Dotan
Follow Dotan Negrin http://www.pianoaround.com/
https://soundcloud.com/dotan-negrin/
https://facebook.com/dotannegrin
https://www.youtube.com/user/pianoaround
Follow Prismatic Mantis https://twitter.com/prismaticmantis
https://instagram.com/prismaticmantis/
https://soundcloud.com/prismaticmantis
Follow Future James: https://twitter.com/ohhhitsjames
https://soundcloud.com/futurejames
https://www.instagram.com/ohhhitsjames/
Popis podcastu
Prague specialty coffee roasters and their time in front of mic.
"Enfant terrible" české kávové scény.
Otevíráme témata před kterými kávová komunita zavírá oči. Ironicky komentujeme události a otázky gastronomie, kolem kterých se chodí po špičkách. Když vidíme vosí hnízdo, rozhlížíme se po klacíku.
Po deseti letech působení v české gastronomii a po 5 letech rozvoje pražírny výběrové kávy si sedáme za mikrofon a chceme se podělit o naše zážitky z kavárenské scény. Odpovídáme na Vaše témata a dotazy a zveme si osobnosti, se kterými jsme se za dobu za barem setkali v pozici hostů i kolegů.