
O prvním soutěžení s Anastasiiou Pushkovou z onesip coffee, 4. nejlepší baristka českého mistrovství

Poslechněte si podcast
7. 6. 2023
1 hod 24 min
Jak se připravovat na svou první soutěž? Jde první soutěž vyhrát? Jak se absolvent vysoké školy rozhodne pro profesi baristy? Jak se posunovat v řemesle? A jaká je kávová kultura nejen v této době v Ukrajině?
Anastasiia Pushková po ukončení studia na UJEP a brigádách v Chloé cafe a Donut Shopu zakotvila ve onesip coffee, kde si minulý rok vyzkoušela účast na cuptastingu a letos pod vlajkou kavárny a naší pražírny soutěžila na českém mistrovství baristů. Zde se dokázala probojovat do finále a ukořistila úžasnou čtvrtou příčku ve své první účasti.
Povídali jsme si o jejím profesním a soutěžním vývoji, o tréninku, o volném čase mimo kávu a též o kávové kultuře v její rodné Ukrajině.
odebírejte prosím:
https://www.instagram.com/candycanecoffee
https://www.candycane.coffee/
https://twitter.com/candycanecz
https://www.facebook.com/candycanecofee
------
music:
Dotan Negrin & Prismatic Mantis - Pure Imagination (Future James Trap Remix) Listen on Spotify: https://spoti.fi/2Yl7BPO subscribe to Dotan: http://bit.ly/Sub2Dotan Follow Dotan Negrin http://www.pianoaround.com/ https://soundcloud.com/dotan-negrin/ https://facebook.com/dotannegrin https://www.youtube.com/user/pianoaround Follow Prismatic Mantis https://twitter.com/prismaticmantis https://instagram.com/prismaticmantis/ https://soundcloud.com/prismaticmantis Follow Future James: https://twitter.com/ohhhitsjames https://soundcloud.com/futurejames https://www.instagram.com/ohhhitsjames/
Popis podcastu
Prague specialty coffee roasters and their time in front of mic.
"Enfant terrible" české kávové scény.
Otevíráme témata před kterými kávová komunita zavírá oči. Ironicky komentujeme události a otázky gastronomie, kolem kterých se chodí po špičkách. Když vidíme vosí hnízdo, rozhlížíme se po klacíku.
Po deseti letech působení v české gastronomii a po 5 letech rozvoje pražírny výběrové kávy si sedáme za mikrofon a chceme se podělit o naše zážitky z kavárenské scény. Odpovídáme na Vaše témata a dotazy a zveme si osobnosti, se kterými jsme se za dobu za barem setkali v pozici hostů i kolegů.