Už 3/4 roku pražíme na technologii Loring. Jak se změna objemu a technologie projeví do práce pražiče? Jaké jsou rozdíly mezi běžnou technologií pražení a technologií Loring?Jak jsme novou pražičku vybírali?Jak se praží v Americe?odebírejte prosím: https://www.instagram.com/candycanecoffeehttps://www.candycane.coffee/https://twitter.com/candycaneczhttps://www.facebook.com/candycanecoffee------ music: Dotan Negrin & Prismatic Mantis - Pure Imagination (Future James Trap Remix) Listen on Spotify: https://spoti.fi/2Yl7BPO subscribe to Dotan: http://bit.ly/Sub2Dotan Follow Dotan Negrin http://www.pianoaround.com/https://soundcloud.com/dotan-negrin/ https://facebook.com/dotannegrin https://www.youtube.com/user/pianoaroundFollow Prismatic Mantis https://twitter.com/prismaticmantishttps://instagram.com/prismaticmantis/https://soundcloud.com/prismaticmantis Follow Future James: https://twitter.com/ohhhitsjameshttps://soundcloud.com/futurejames https://www.instagram.com/ohhhitsjames/
Už 3/4 roku pražíme na technologii Loring. Jak se změna objemu a technologie projeví do práce pražiče? Jaké jsou rozdíly mezi běžnou technologií pražení a technologií Loring?Jak jsme novou pražičku vybírali?Jak se praží v Americe?
odebírejte prosím: https://www.instagram.com/candycanecoffeehttps://www.candycane.coffee/https://twitter.com/candycaneczhttps://www.facebook.com/candycanecoffee------ music: Dotan Negrin & Prismatic Mantis - Pure Imagination (Future James Trap Remix) Listen on Spotify: https://spoti.fi/2Yl7BPO subscribe to Dotan: http://bit.ly/Sub2Dotan Follow Dotan Negrin http://www.pianoaround.com/https://soundcloud.com/dotan-negrin/ https://facebook.com/dotannegrin https://www.youtube.com/user/pianoaroundFollow Prismatic Mantis https://twitter.com/prismaticmantishttps://instagram.com/prismaticmantis/https://soundcloud.com/prismaticmantis Follow Future James: https://twitter.com/ohhhitsjameshttps://soundcloud.com/futurejames https://www.instagram.com/ohhhitsjames/
Prague specialty coffee roasters and their time in front of mic.
"Enfant terrible" české kávové scény.
Otevíráme témata před kterými kávová komunita zavírá oči. Ironicky komentujeme události a otázky gastronomie, kolem kterých se chodí po špičkách. Když vidíme vosí hnízdo, rozhlížíme se po klacíku.
Po deseti letech působení v české gastronomii a po 5 letech rozvoje pražírny výběrové kávy si sedáme za mikrofon a chceme se podělit o naše zážitky z kavárenské scény. Odpovídáme na Vaše témata a dotazy a zveme si osobnosti, se kterými jsme se za dobu za barem setkali v pozici hostů i kolegů.