
Kavárna v horách - závislá na turismu nebo komunitě? Petr Sukdol a Michala Paseleková z Craft Coffee

Poslechněte si podcast
21. 2. 2023
1 hod 23 min
Lyže, příroda a sluníčko? Nebo nervozita jaká bude sezona a těžká práce s místníma? Jaké jsou tipy pro provozování podniku v oblastech závislých na turismu?
Petr Sukdol si splnil sen otevřením vlastního podniku v Peci pod Sněžkou po úspěšné kariéře hlavního baristy v pražské kávárně a manažera restaurace zaměřené na řemeslná piva. Co ho zaneslo až do hor? Toužil po takovém podniku vždy? Je takový podnik udržitelný? A jak se změnila situace s příchodem Michaly Paselekové, dříve nedílné součásti pražského Kafematu, lektorky kávových kurzů a porotkyně baristických soutěží?
Vůbec ne chladný, ale hřejivý vánek Vám při poslechu přátelského hovoru přinese tahle vysokohorská dvojka. Je skvělý že Craft Coffee plní stránky gastronomických a turistických průvodců a že jsme u toho s naší kávou od začátku.
odebírejte prosím:
https://www.instagram.com/candycanecoffee
https://www.candycane.coffee/
https://twitter.com/candycanecz
https://www.facebook.com/candycanecofee
------ music:
Dotan Negrin & Prismatic Mantis - Pure Imagination (Future James Trap Remix)
Listen on Spotify: https://spoti.fi/2Yl7BPO
subscribe to Dotan: http://bit.ly/Sub2Dotan
Follow Dotan Negrin http://www.pianoaround.com/
https://soundcloud.com/dotan-negrin/
https://facebook.com/dotannegrin
https://www.youtube.com/user/pianoaround
Follow Prismatic Mantis
https://twitter.com/prismaticmantis
https://instagram.com/prismaticmantis/
https://soundcloud.com/prismaticmantis
Follow Future James:
https://twitter.com/ohhhitsjames
https://soundcloud.com/futurejames
https://www.instagram.com/ohhhitsjames/
Popis podcastu
Prague specialty coffee roasters and their time in front of mic.
"Enfant terrible" české kávové scény.
Otevíráme témata před kterými kávová komunita zavírá oči. Ironicky komentujeme události a otázky gastronomie, kolem kterých se chodí po špičkách. Když vidíme vosí hnízdo, rozhlížíme se po klacíku.
Po deseti letech působení v české gastronomii a po 5 letech rozvoje pražírny výběrové kávy si sedáme za mikrofon a chceme se podělit o naše zážitky z kavárenské scény. Odpovídáme na Vaše témata a dotazy a zveme si osobnosti, se kterými jsme se za dobu za barem setkali v pozici hostů i kolegů.