Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody jak otevřít kavárnu s co nejmenším rozpočtem

jak otevřít kavárnu s co nejmenším rozpočtem

Obrázek epizody jak otevřít kavárnu s co nejmenším rozpočtem

Poslechněte si podcast

27. 8. 2021

58 min

Jarda a Ondra tentokrát čelí výzvě. Plánovat kavárny snů to by uměl každý, ale jaké to bude, když mají vymyslet co nejnižší rozpočet? Povede se jim otevřít do 200t. kavárnu s kuchyní? Kavárnu s větším počtem míst k sezení? Espresso bar? Nebo existuje ještě jiné řešení jak začít budovat vlastní podnik? Díl ve kterém si kluci utahují opasky jak to jenom jde. V dalším podcastu přivítají kluci odborníka na servis kávovarů Martina Hona z baristaservis.cz pokud máte podnik v dobré dojezdové vzdálenosti v okolí Brna, zjistíte, že chcete aby se o vaše technologie staral právě Martin.  --- odebírejte prosím: https://www.instagram.com/candycanecoffee https://www.candycane.coffee/ https://twitter.com/candycanecz https://www.facebook.com/candycanecofee ------  music: Dotan Negrin & Prismatic Mantis  - Pure Imagination (Future James Trap Remix) Listen on Spotify: https://spoti.fi/2Yl7BPO subscribe to Dotan: http://bit.ly/Sub2Dotan   Follow Dotan Negrin http://www.pianoaround.com/ https://soundcloud.com/dotan-negrin/ https://facebook.com/dotannegrin https://www.youtube.com/user/pianoaround Follow Prismatic Mantis https://twitter.com/prismaticmantis https://instagram.com/prismaticmantis/ https://soundcloud.com/prismaticmantis Follow Future James: https://twitter.com/ohhhitsjames https://soundcloud.com/futurejames https://www.instagram.com/ohhhitsjames/

Popis podcastu

Prague specialty coffee roasters and their time in front of mic. "Enfant terrible" české kávové scény. Otevíráme témata před kterými kávová komunita zavírá oči. Ironicky komentujeme události a otázky gastronomie, kolem kterých se chodí po špičkách. Když vidíme vosí hnízdo, rozhlížíme se po klacíku. Po deseti letech působení v české gastronomii a po 5 letech rozvoje pražírny výběrové kávy si sedáme za mikrofon a chceme se podělit o naše zážitky z kavárenské scény. Odpovídáme na Vaše témata a dotazy a zveme si osobnosti, se kterými jsme se za dobu za barem setkali v pozici hostů i kolegů.