
Anna Postníková - mistryně ČR WorldClass, šampionátu barmanů. Co se baristé mohou učit od barmanů?

Poslechněte si podcast
1. 5. 2021
1 hod 2 min
Anna si vyzkoušela oba světy - kávový i barmanský a svůj potenciál naplno odšpuntovala právě se shakerem a míchací lžicí v rukou. Tento rok ukořistila nejprestižnější ocenění mezi barmany. Soutěž World Class naprosto vyčerpá a prověří veškeré umění, které barman do svého know-how nasbíral za dobu za barem. Jak náročná je soutěž? Jak se na ní připravovat? Jaké jsou paralely mezi barmanstvím a kávovým světem? A co bychom se mohli od špičkových barmanů naučit? Anna prokázala svůj ohromný přehled a schopnost propojovat všechny zážitky z gastronomie a osoby, které její profesní kariéru formovali. Jakmile situace dovolí, rozhodně jí jděte pogratulovat a dát si drink od nejlepší současné barmanky do jejího působiště L'Fleur v Praze, ulici v Kolkovně. Doufáme že si rozhovor užijete tak jako my!
https://www.instagram.com/annapostnikova/
https://www.instagram.com/lfleurbar/
https://www.instagram.com/worldclasscz/
--- odebírejte prosím:
https://www.instagram.com/candycanecoffee
https://www.candycane.coffee/
https://twitter.com/candycanecz
https://www.facebook.com/candycanecofee
------ music:
Dotan Negrin & Prismatic Mantis - Pure Imagination (Future James Trap Remix) Listen on Spotify: https://spoti.fi/2Yl7BPO
subscribe to Dotan: http://bit.ly/Sub2Dotan
Follow Dotan Negrin http://www.pianoaround.com/
https://soundcloud.com/dotan-negrin/
https://facebook.com/dotannegrin
https://www.youtube.com/user/pianoaround
Follow Prismatic Mantis https://twitter.com/prismaticmantis
https://instagram.com/prismaticmantis/
https://soundcloud.com/prismaticmantis
Follow Future James: https://twitter.com/ohhhitsjames
https://soundcloud.com/futurejames
https://www.instagram.com/ohhhitsjames/
Popis podcastu
Prague specialty coffee roasters and their time in front of mic.
"Enfant terrible" české kávové scény.
Otevíráme témata před kterými kávová komunita zavírá oči. Ironicky komentujeme události a otázky gastronomie, kolem kterých se chodí po špičkách. Když vidíme vosí hnízdo, rozhlížíme se po klacíku.
Po deseti letech působení v české gastronomii a po 5 letech rozvoje pražírny výběrové kávy si sedáme za mikrofon a chceme se podělit o naše zážitky z kavárenské scény. Odpovídáme na Vaše témata a dotazy a zveme si osobnosti, se kterými jsme se za dobu za barem setkali v pozici hostů i kolegů.