
Víte, co jíte? aneb Dnešní potraviny z pohledu chemika

O epizodě podcastu
Tajemství současných bio i nebio potravin odhalil chemik-analytik Vlastimil Dohnal 18. října 2012 v libereckém Knihkupectví u Fryče a 1. listopadu 2012 v Městské knihovně v Lounech.
Tajemství současných bio i nebio potravin odhalil chemik-analytik Vlastimil Dohnal 18. října 2012 v libereckém Knihkupectví u Fryče a 1. listopadu 2012 v Městské knihovně v Lounech.
Popis podcastu
Café Nobel je cyklus přátelských setkání veřejnosti s vědou. Několikrát do měsíce zveme osobnosti ze světa vědy a prostřednictvím poutavých témat představujeme je samotné i jejich práci běžným návštěvníkům. S přednáškami křižujeme Ústeckým krajem, přírodovědnými i humanitními obory. Přednáškový vzdělávací cyklus Café Nobel pořádá Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem v rámci projektu RUR – Region univerzitě, univerzita regionu, reg. č. CZ.10.02.01/00/22_002/0000210, který je spolufinancován Evropskou unií a Státním rozpočtem ČR.
Více se dozvíte na webu http://cafenobel.ujep.cz