Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Neviděla jsem nikoho, kdo by si teď myslel, že schodek bude opravdu 295 miliard, říká ekonomka Lenka Zlámalová

Neviděla jsem nikoho, kdo by si teď myslel, že schodek bude opravdu 295 miliard, říká ekonomka Lenka Zlámalová

Obrázek epizody Neviděla jsem nikoho, kdo by si teď myslel, že schodek bude opravdu 295 miliard, říká ekonomka Lenka Zlámalová

Poslechněte si podcast

15. 6. 2023

18 min

O epizodě podcastu

„Neviděla jsem nikoho, kdo by si teď myslel, že schodek bude opravdu 295 miliard. Národní rozpočtová rada vedená Mojmírem Hamplem, bývalým viceguvernérem České národní banky, který byl k té vládě vždy taková vstřícný a tolerantní – tak i ten je teď mimořádně kritický. Toto se vysedět nedá,“ říká ekonomka a publicistka Echo24 Lenka Zlámalová, která byla hostem Byznysu Jaroslava Dědiče na RádiuZET.

„Bude se muset něco stát. Když si to přepočítáte čistě lineárně, tak ten schodek by byl okolo 700 miliard. Myslím ale, že se takhle vysoko nedostaneme,“ zakončuje Zlámalová.

Celý rozhovor si poslechněte zde:

Popis podcastu

Pravidelný pořad Rádia ZET nejen o byznysu a všem, co s ním souvisí.