Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #913 Ve Zlíně připravuje steaky z nejdražšího hovězího na světě | Tomáš Mana: Plním si dětský sen

#913 Ve Zlíně připravuje steaky z nejdražšího hovězího na světě | Tomáš Mana: Plním si dětský sen

Obrázek epizody #913 Ve Zlíně připravuje steaky z nejdražšího hovězího na světě | Tomáš Mana: Plním si dětský sen

Poslechněte si podcast

11. 9. 2024

14 min

O epizodě podcastu

V dnešním díle podcastu Myšlením na vrchol přivítáme podnikatele a restauratéra Tomáše Manu, který provozuje ve Zlíně úspěšnou restauraci U pana domácího. Tomáš se s námi podělí o svou cestu od dětského snu stát se kuchařem až po úspěšného podnikatele, který své podnikání postavil na prvotřídních steacích z wagyu, nejdražšího hovězího na světě. Tomáš se také rozpovídá o tom, jak láska k práci a kvalitní vztahy se zaměstnanci jsou klíčem k úspěchu v gastronomii. Proč je pro něj důležité nejen vařit skvělé jídlo, ale také vytvářet prostor, kde se hosté i zaměstnanci cítí jako doma? A jak ho inspiroval legendární Tomáš Baťa a autor Napoleon Hill? Pokud chcete vědět, jak může vášeň k vaření a podnikání vést k úspěchu, tento rozhovor vás rozhodně inspiruje! Co se dozvíte: Jak vznikl nápad na restauraci U pana domácího a proč právě wagyu steaky Co znamená zákon přitažlivosti v gastronomii Jak Tomáš Mana buduje silný tým inspirovaný myšlenkami Tomáše Bati Proč je důležité hledat odpovědi na životní otázky uvnitř sebe 🔔 Nezapomeňte se přihlásit k odběru, aby vám neunikly další inspirativní rozhovory! #TomášMana #Gastronomie #MyšlenímNaVrchol #Restaurace #WagyuSteaky #Zlín #OsobníRůst #Podcast #Podnikání Odkazy: Sledujte Tomáše Manu: www.upanadomaciho.cz

V dnešním díle podcastu Myšlením na vrchol přivítáme podnikatele a restauratéra Tomáše Manu, který provozuje ve Zlíně úspěšnou restauraci U pana domácího. Tomáš se s námi podělí o svou cestu od dětského snu stát se kuchařem až po úspěšného podnikatele, který své podnikání postavil na prvotřídních steacích z wagyu, nejdražšího hovězího na světě. Tomáš se také rozpovídá o tom, jak láska k práci a kvalitní vztahy se zaměstnanci jsou klíčem k úspěchu v gastronomii. Proč je pro něj důležité nejen vařit skvělé jídlo, ale také vytvářet prostor, kde se hosté i zaměstnanci cítí jako doma? A jak ho inspiroval legendární Tomáš Baťa a autor Napoleon Hill? Pokud chcete vědět, jak může vášeň k vaření a podnikání vést k úspěchu, tento rozhovor vás rozhodně inspiruje! Co se dozvíte: Jak vznikl nápad na restauraci U pana domácího a proč právě wagyu steaky Co znamená zákon přitažlivosti v gastronomii Jak Tomáš Mana buduje silný tým inspirovaný myšlenkami Tomáše Bati Proč je důležité hledat odpovědi na životní otázky uvnitř sebe 🔔 Nezapomeňte se přihlásit k odběru, aby vám neunikly další inspirativní rozhovory! #TomášMana #Gastronomie #MyšlenímNaVrchol #Restaurace #WagyuSteaky #Zlín #OsobníRůst #Podcast #Podnikání Odkazy: Sledujte Tomáše Manu: www.upanadomaciho.cz

Popis podcastu

Chcete dosahovat lepších profesionálních výsledků v zaměstnání nebo podnikání? Nečekejte na úspěch. Jděte si pro něj. Podcast Myšlením na vrchol je každodenní inspirací a přibližuje osobní rozvoj, kariéru a podnikání. Součástí jsou i rozhovory s těmi, kdo vám mohou předat své zkušenosti a know how.