Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody MNV #746: Opravdové štěstí poznala až díky radosti z dětství

MNV #746: Opravdové štěstí poznala až díky radosti z dětství

Obrázek epizody MNV #746: Opravdové štěstí poznala až díky radosti z dětství

Poslechněte si podcast

29. 8. 2022

48 min

„Jako malá jsem chtěl být architektka nebo malířka. Ale rodiče mi řekli, že se musím živit něčím ‚pořádným‘. Proto jsem vystudovala ekonomku a stala se privátní bankéřkou,“ vypráví v dnešním podcastu #Myslenimnavrchol Petra Skopalová, která už se dávno neživí jako bankéřka. Matka dvou malých kluků už v dětství vždy ráda malovala, a když se totálně vyčerpaná probudila v sanitce na kapačkách, tak věděla, že musí ve svém životě něco změnit. Vrátila se k dětské radosti a dnes se živí jako výtvarnice.

Popis podcastu

Chcete dosahovat lepších profesionálních výsledků v zaměstnání nebo podnikání? Nečekejte na úspěch. Jděte si pro něj. Podcast Myšlením na vrchol je každodenní inspirací a přibližuje osobní rozvoj, kariéru a podnikání. Součástí jsou i rozhovory s těmi, kdo vám mohou předat své zkušenosti a know how.