Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody MNV #732: Klíčová dovednost osobního růstu v 21. století

MNV #732: Klíčová dovednost osobního růstu v 21. století

Obrázek epizody MNV #732: Klíčová dovednost osobního růstu v 21. století

Poslechněte si podcast

9. 8. 2022

10 min

Je toho na mě moc…

Pořád po mně někdo něco chce...

Kdo se ale bude někdy zajímat o to, co chci já?

Vybral jsem jen pár slov ze zprávy, kterou mi poslala Andrea, pravidelná posluchačka podcastu Myšlením na vrchol. Věřím, že už z těchto pár slov je patrné, co má Andrea za problém. Jednoduše bychom mohli říct, že je unavená životem. V jejím příběhu, který jsem slíbil, že nebudu publikovat veřejně, mi Andrea napsala: „ Cítím se unavená, na pokraji vyhoření. Tak moc bych chtěla se životem něco udělat, ale nevím, kde začít, když nejdřív musím… ” Dál si myslím, že není nutné pokračovat. Těch pár vět mluví za vše. Hned mi bylo jasné, v čem tkví hlavní problém.

Popis podcastu

Chcete dosahovat lepších profesionálních výsledků v zaměstnání nebo podnikání? Nečekejte na úspěch. Jděte si pro něj. Podcast Myšlením na vrchol je každodenní inspirací a přibližuje osobní rozvoj, kariéru a podnikání. Součástí jsou i rozhovory s těmi, kdo vám mohou předat své zkušenosti a know how.