Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody MNV #724: Propojovat programátory se zdravotníky mě extrémně baví, říká spoluzakladatel Medevia

MNV #724: Propojovat programátory se zdravotníky mě extrémně baví, říká spoluzakladatel Medevia

Obrázek epizody MNV #724: Propojovat programátory se zdravotníky mě extrémně baví, říká spoluzakladatel Medevia

Poslechněte si podcast

28. 7. 2022

49 min

Původně studoval medicínu a chtěl si jen přivydělat programováním.

Dnes je Petr podnikatel a spoluzakladatelem projektu, který má nemalé ambice. Pomoct s digitalizací celého zdravotnictví. Chce toho se svými společníky dosáhnout skrze společnost Medevio . Jedná se o mobilní aplikaci, která zjednodušuje a zefektivňuje komunikaci mezi lékařem a pacientem. Ovšem těch možností, co lze ve zdravotnictví změnit, zlepšit a zjednodušit, je mnohem víc a také na ně si Petr se svým týmem troufá.

Popis podcastu

Chcete dosahovat lepších profesionálních výsledků v zaměstnání nebo podnikání? Nečekejte na úspěch. Jděte si pro něj. Podcast Myšlením na vrchol je každodenní inspirací a přibližuje osobní rozvoj, kariéru a podnikání. Součástí jsou i rozhovory s těmi, kdo vám mohou předat své zkušenosti a know how.