Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody MNV #657: Jak se přestat trápit pro druhé a pomoct jim

Myšlením na vrchol

Business Leaders

Byznys

MNV #657: Jak se přestat trápit pro druhé a pomoct jim

Obrázek epizody MNV #657: Jak se přestat trápit pro druhé a pomoct jim

Poslechněte si podcast

26. 4. 2022

11 min

Dnes bych se rád podělil o dotaz jednoho z pravidelných posluchačů podcastu Myšlení na vrchol. Posluchač Radek mi napsal:Krásný den, Lukáši, chtěl bych Vám poděkovat za podcast Myšlením na vrchol. Poslouchám podcast teprve pár měsíců, ale poměrně rychle se z něj stal pravidelný zdroj pozitivních informací a inspirace při cestě do práce. Díky podcastu jsem si ujasnil mnoho věcí a obecně mohu říct, že se cítím lépe a tak nějak žiju víc s radostí. Vyzkoušel jsem také poslední číslo ImprooviaPřepni mysl na lepší života zde bych chtěl ocenit hlavně pracovní listy. Některé otázky mi dávají opravdu zabrat, na některé sám ani nedokážu odpovědět, ale rozhodně mi pomáhají uvědomovat si důležité věci. V magazínu ukazujete mnoho prospěšných věcí k osvojení a udržení pozitivního mindsetu a potvrzuji, že to skutečně funguje. Někteří kolegové v práci se mně už dokonce zeptali, co se to se mnou stalo, že jsem poslední dobou nějaký usměvavější, a tak jim s radostí doporučuji Váš podcast a magazín. Měl bych na Vás ale jednu otázku: Co byste poradil někomu, kdo se utápí v černých myšlenkách a vidí na všem jen to nejhorší? Trápí mě jeden z mých nejlepších kamarádů. Má šikovné ruce, spoustu možností a obrovský potenciál, ale není to schopen vidět. Pořád si jenom stěžuje a mrmlá. Na všem vidí jenom to špatné. Je možné takové lidi změnit?

Popis podcastu

Chcete dosahovat lepších profesionálních výsledků v zaměstnání nebo podnikání? Nečekejte na úspěch. Jděte si pro něj. Podcast Myšlením na vrchol je každodenní inspirací a přibližuje osobní rozvoj, kariéru a podnikání. Součástí jsou i rozhovory s těmi, kdo vám mohou předat své zkušenosti a know how.