Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody MNV #630: „Produktivitu jsem měřil vyčerpáním. Už vím, že to byla blbost,“ říká podnikatel Lukáš Cirkva

MNV #630: „Produktivitu jsem měřil vyčerpáním. Už vím, že to byla blbost,“ říká podnikatel Lukáš Cirkva

Obrázek epizody MNV #630: „Produktivitu jsem měřil vyčerpáním. Už vím, že to byla blbost,“ říká podnikatel Lukáš Cirkva

Poslechněte si podcast

18. 3. 2022

51 min

Jsem od přírody ‚ajťák‘, linuxový administrátor. Ten, co se stará, aby server běžel stabilně a bezpečně. V roce 2002 jsem pracoval ve společnosti Avnet. Staral jsem se o největší a nejdražší servery, které jste si mohli v České republice koupit. Ajťákův sen. Byla to úžasná doba, ale pak se ve mně něco hnulo a já chtěl změnu. Pamatuji si, že jsem nechtěl dělat dvě věci – řídit lidi a řešit účetnictví. No a přesně to dnes dělám ve vlastní firmě ,” usmívá se host dnešního podcastu Lukáš Cirkva, když vypráví svou cestu k vlastnímu podnikání v identitiy managementu .

Popis podcastu

Chcete dosahovat lepších profesionálních výsledků v zaměstnání nebo podnikání? Nečekejte na úspěch. Jděte si pro něj. Podcast Myšlením na vrchol je každodenní inspirací a přibližuje osobní rozvoj, kariéru a podnikání. Součástí jsou i rozhovory s těmi, kdo vám mohou předat své zkušenosti a know how.