Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody MNV #627: 3 úhly pohledu prozradí vaši budoucnost

MNV #627: 3 úhly pohledu prozradí vaši budoucnost

Obrázek epizody MNV #627: 3 úhly pohledu prozradí vaši budoucnost

Poslechněte si podcast

15. 3. 2022

10 min

Hodnotíte sami sebe víc jako optimistu, nebo pesimistu? A podle jakých kritérií něco takového určit? Moji přátelé, kolegové a lidé, co mě dobře znají, mě dnes většinou vnímají jako opravdového optimistu. Musím ale přiznat, že ne vždy jsem byl takový. Pamatuji si, že jsem ještě jako kluk měl ze spousty věcí strach. Nevěřil jsem v lepší budoucnost. Moje mysl se zaměřovala na všechny negativní okolnosti nejrůznějších událostí, tím mě často až paralyzovala a já se nebyl schopen rozhodnout nebo získat emoci, která by mi dala dostatek správné energie vedoucí k reálným činům. Převážnou část svého života, na kterou si vzpomínám, jsem byl spíš pesimistou. Jako bych se díval jen na jednu stranu mince.spíš pesimistou. Jako bych se díval jen na jednu stranu mince.

Popis podcastu

Chcete dosahovat lepších profesionálních výsledků v zaměstnání nebo podnikání? Nečekejte na úspěch. Jděte si pro něj. Podcast Myšlením na vrchol je každodenní inspirací a přibližuje osobní rozvoj, kariéru a podnikání. Součástí jsou i rozhovory s těmi, kdo vám mohou předat své zkušenosti a know how.