Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody MNV #622: Proč se v této době sami stáváme obětí naší vnitřní války?

MNV #622: Proč se v této době sami stáváme obětí naší vnitřní války?

Obrázek epizody MNV #622: Proč se v této době sami stáváme obětí naší vnitřní války?

Poslechněte si podcast

8. 3. 2022

11 min

Nemáte tak trochu pocit, že toho na nás bylo poslední dobou už trochu moc? Člověk už se pomalu začínal v koutku duše radovat, že je covidové šílenství na ústupu. Osobně jsem měl pocit, že i v médiích je pandemii věnováno čím dál tím méně prostoru, a tak jsem si říkal, že už se konečně budeme moct soustředit na příjemnější události. A najednou, jako rána z nebe, přijde válka na Ukrajině. Upřímně musím říct, že je to pro mě stále těžké pochopit a těch prvních pět dní bylo i pro mě pořádně náročných.

Popis podcastu

Chcete dosahovat lepších profesionálních výsledků v zaměstnání nebo podnikání? Nečekejte na úspěch. Jděte si pro něj. Podcast Myšlením na vrchol je každodenní inspirací a přibližuje osobní rozvoj, kariéru a podnikání. Součástí jsou i rozhovory s těmi, kdo vám mohou předat své zkušenosti a know how.