Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody MNV 596: Proč nejsou výsledky jediným parametrem úspěchu?

MNV 596: Proč nejsou výsledky jediným parametrem úspěchu?

Obrázek epizody MNV 596: Proč nejsou výsledky jediným parametrem úspěchu?

Poslechněte si podcast

31. 1. 2022

10 min

Od svých 16 let jsem při škole pracoval v naší rodinné vesnické hospůdce. Nepředstavujte si ale nic mimořádného, byla to opravdu jen malá hospůdka na vesnici, kde bydlelo pár stovek lidí, a otevírali jsme až v pět hodin večer, aby se těch pár místních starousedlíků mělo příležitost někde potkat a prohodit pár slov. Takových hospod a hospůdek jsme na vesnicích vystřídali několik a po pár letech, když už jsem byl po škole, jsme si s rodinou pronajali také malý penzion v Krušných horách. V pohostinství jsem celkem strávil nějakých deset let a dnes to vnímám jako obrovskou zkušenost do života. A to zejména z toho důvodu, že jsem dostal příležitost poznat nespočet různých lidí. Jako hospodský jsem také vyslechl nespočet různých životních osudů. Některé osudy byly veselejší, jiné byly zase naopak smutnějšího rázu.

Popis podcastu

Chcete dosahovat lepších profesionálních výsledků v zaměstnání nebo podnikání? Nečekejte na úspěch. Jděte si pro něj. Podcast Myšlením na vrchol je každodenní inspirací a přibližuje osobní rozvoj, kariéru a podnikání. Součástí jsou i rozhovory s těmi, kdo vám mohou předat své zkušenosti a know how.