Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody MNV #572: „Současná doba nás učí hledat zdroj štěstí uvnitř sebe,” říká Štěpán Pastula, zakladatel společnosti Travelcoaching

MNV #572: „Současná doba nás učí hledat zdroj štěstí uvnitř sebe,” říká Štěpán Pastula, zakladatel společnosti Travelcoaching

Obrázek epizody MNV #572: „Současná doba nás učí hledat zdroj štěstí uvnitř sebe,” říká Štěpán Pastula, zakladatel společnosti Travelcoaching

Poslechněte si podcast

27. 12. 2021

1 hod 11 min

Cestování mě doprovázelo v zásadních momentech života. Při nacházení sebe sama, při formování myšlenek, hodnot a cílů ,” uvádí na svém webu Štěpán Pastula, zakladatel společnosti Travelcoaching , který se před dvanácti lety ze dne na den sbalil a odletěl na Nový Zéland. Myslel, že jen nabrat dech. Ve skutečnosti ale nabral úplně jiný pohled na svět i na život. Podobný pohled na život, jaký přinášíme každé dva měsíce předplatitelům seberozvojového magazínu Improovio . Štěpána jeho cesty dovedly k zásadnímu uvědomění: „ Dokud jste uvnitř ve své bublině, netušíte, jaké je to mimo ni. Já jsem si tam najednou uvědomil, že žiju v zajetých kolejích, které jsou pro mě ty jediné možné. Tam jsem však najednou čelil úplně jiným faktorům, které mě měnily a formovaly. Den za dnem jsem objevoval, že vlastně žijeme v době, kdy co chceme, tam můžeme směřovat, a překážky nám neklade nikdo venku, jen my ve své hlavě .”

Popis podcastu

Chcete dosahovat lepších profesionálních výsledků v zaměstnání nebo podnikání? Nečekejte na úspěch. Jděte si pro něj. Podcast Myšlením na vrchol je každodenní inspirací a přibližuje osobní rozvoj, kariéru a podnikání. Součástí jsou i rozhovory s těmi, kdo vám mohou předat své zkušenosti a know how.