Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody MNV #525: „Blue monday“ strategie, která mi zachránila firmu

MNV #525: „Blue monday“ strategie, která mi zachránila firmu

Obrázek epizody MNV #525: „Blue monday“ strategie, která mi zachránila firmu

Poslechněte si podcast

22. 10. 2021

42 min

Když jsem poprvé volal Romaně Ljubasové, abych ji požádal o rozhovor pro FC magazín Petra Casanovy, na druhé straně sluchátka jsem slyšel radostný jásot. „ Jupí, já jsem věděla, že jednou zavoláte. Víte, právě jste mi splnil můj velký sen. Už dlouho jsem si přála, aby se mi ozvali z FirstClassu a chtěli o mně napsat. Takovou radost jste mi udělal, že jsem se neudržela a musela vykřiknout radostí. “ To byla první slova, která jsem slyšel od Romany Ljubasové, dnes podnikatelky a majitelky firmy Inca Collagen . Líbil se mi její příběh. Je inspirativní a věděl jsem, že bude přínosem i pro naše čtenáře. Romanin příběh, jakožto příběh věrné čtenářky FC magazínu, nemohl chybět ani v jednom z magazínů Improovio.

Popis podcastu

Chcete dosahovat lepších profesionálních výsledků v zaměstnání nebo podnikání? Nečekejte na úspěch. Jděte si pro něj. Podcast Myšlením na vrchol je každodenní inspirací a přibližuje osobní rozvoj, kariéru a podnikání. Součástí jsou i rozhovory s těmi, kdo vám mohou předat své zkušenosti a know how.