Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody MNV #467: VÝZVA! Máme pro vás dream job?

MNV #467: VÝZVA! Máme pro vás dream job?

Obrázek epizody MNV #467: VÝZVA! Máme pro vás dream job?

Poslechněte si podcast

3. 8. 2021

10 min

Sám jsem byl překvapený, když jsem si po více jak třech letech znovu poslechl přednášku Petra Hrubého z prvního ročníku konference Tajemství obchodu, kterou jste mohli slyšet v předchozí epizodě mého podcastu. Bylo to podobné, jako bych si podruhé četl nějakou knihu nebo zajímavý článek. Je až neuvěřitelné, jak naše mysl zachytí přesně ty informace, které potřebuje ke svému dalšímu rozvoji. V přednášce Petra Hrubého jsem najednou viděl úplně nové informace a ty mě dovedly k jednomu zásadnímu uvědomění.

Popis podcastu

Chcete dosahovat lepších profesionálních výsledků v zaměstnání nebo podnikání? Nečekejte na úspěch. Jděte si pro něj. Podcast Myšlením na vrchol je každodenní inspirací a přibližuje osobní rozvoj, kariéru a podnikání. Součástí jsou i rozhovory s těmi, kdo vám mohou předat své zkušenosti a know how.