Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody MNV #381: Čtyři pilíře, které pomohou vašem růstu

MNV #381: Čtyři pilíře, které pomohou vašem růstu

Obrázek epizody MNV #381: Čtyři pilíře, které pomohou vašem růstu

Poslechněte si podcast

10. 4. 2021

11 min

V minulém díle jsem seznámil posluchače mého podcastu s myšlenkou programu Improovio. Vyprávěl jsem, jak jsem došel k této myšlence, a zejména o tom, proč věřím, že se z tohoto programu stane efektivní nástroj, který bude všem jeho členům pomáhat postupnými kroky měnit jejich životy k lepšímu. Pokud jste už slyšeli poslední podcast a pustili si hned i tuto epizodu, tak vás jistě zajímá, z čeho všeho se zmiňovaný program bude skládat a jak chceme dosáhnout toho, aby se z něj stal ten efektivní pomocník životní změny. No a právě tomu bych se rád věnoval dnes.

Popis podcastu

Chcete dosahovat lepších profesionálních výsledků v zaměstnání nebo podnikání? Nečekejte na úspěch. Jděte si pro něj. Podcast Myšlením na vrchol je každodenní inspirací a přibližuje osobní rozvoj, kariéru a podnikání. Součástí jsou i rozhovory s těmi, kdo vám mohou předat své zkušenosti a know how.