Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody MNV #336: Jakou zodpovědnost jsme ochotni přijmout za naši vizi?

MNV #336: Jakou zodpovědnost jsme ochotni přijmout za naši vizi?

Obrázek epizody MNV #336: Jakou zodpovědnost jsme ochotni přijmout za naši vizi?

Poslechněte si podcast

16. 2. 2021

9 min

Povídal jsem si v předchozím podcastu s Petrou Plemlovou a jako vždy, tak i nyní bych se s Vámi chtěl podělit o ty hlavní myšlenky, které jsem si z rozhovoru odnesl. Měl jsem docela i radost z té diskuse, která probíhala po rozhovoru na sociální sítí Clubhouse, kde jste Petře pokládali i vy nějaké další zajímavé otázky. Ptali jste se jí především na otázky z oblasti podnikání, s jakými maržemi pracuje. Zda prodává své produkty mimo svůj e-shop unuo.cz také na nějakém marketplace jako je například Amazon, nebo i v Čechách na Alze, Mallu a podobně. Já jsem se například ještě Petry ptal na nějaké otázky z oblasti finančního řízení společnosti, abychom ještě víc posluchačům na Clubhousu ukázali, jak vypadají taková školení finančního řízení, které vede právě Petra Plemlová.

Popis podcastu

Chcete dosahovat lepších profesionálních výsledků v zaměstnání nebo podnikání? Nečekejte na úspěch. Jděte si pro něj. Podcast Myšlením na vrchol je každodenní inspirací a přibližuje osobní rozvoj, kariéru a podnikání. Součástí jsou i rozhovory s těmi, kdo vám mohou předat své zkušenosti a know how.