Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody MNV #309: Otázka, která pomáhala měnit svět i Steveu Jobsovi

MNV #309: Otázka, která pomáhala měnit svět i Steveu Jobsovi

Obrázek epizody MNV #309: Otázka, která pomáhala měnit svět i Steveu Jobsovi

Poslechněte si podcast

15. 1. 2021

9 min

Každé vaší zprávy, kterou se rozhodnete mi poslat, si skutečně velmi vážím. Vlastně už ve chvíli, kdy zaregistruji nějaký mail či komentář na našich sociálních sítích nebo našem webu businessleaders.cz, mě to potěší, a ještě dřív, než si vaši zprávu vůbec přečtu, je pro mě tou největší odměnou. Každá taková zpráva totiž znamená, že jste mi věnovali kus svého času, a tím jste mi dali to nejcennější, co v životě máte. Toho si skutečně moc vážím a věřte, že je to pro mě obrovská odměna.

Popis podcastu

Chcete dosahovat lepších profesionálních výsledků v zaměstnání nebo podnikání? Nečekejte na úspěch. Jděte si pro něj. Podcast Myšlením na vrchol je každodenní inspirací a přibližuje osobní rozvoj, kariéru a podnikání. Součástí jsou i rozhovory s těmi, kdo vám mohou předat své zkušenosti a know how.