Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody MNV #246: Příběh obchodníka, který pochopil, že klíč k úspěchu máme každý ve své mysli

MNV #246: Příběh obchodníka, který pochopil, že klíč k úspěchu máme každý ve své mysli

Obrázek epizody MNV #246: Příběh obchodníka, který pochopil, že klíč k úspěchu máme každý ve své mysli

Poslechněte si podcast

29. 10. 2020

11 min

„Nikdo z nás se nenarodil jako charismatický sympaťák, můžete se tomu ale naučit. Nejhorší, co se vám v obchodě může stát, je, že dostanete pár facek. Za 40 let v multilevelu se mi to nikdy nestalo.“ Toto jsou slova Aleše Buksy z prvního ročníku konference Tajemství obchodu, kterou jsme bohužel v letošním roce už dvakrát přesouvali a věříme, že se na třetím ročníku potkáme v příštím roce. Na Aleše Buksu jsem si vzpomněl i při nedávném setkáním s Martinem Šebrlem, ředitelem z Finančního institutu. Na pana Buksu jsem si vzpomněl hlavně ve chvíli, kdy mi Martin vyprávěl o svých začátcích v obchodě.

Popis podcastu

Chcete dosahovat lepších profesionálních výsledků v zaměstnání nebo podnikání? Nečekejte na úspěch. Jděte si pro něj. Podcast Myšlením na vrchol je každodenní inspirací a přibližuje osobní rozvoj, kariéru a podnikání. Součástí jsou i rozhovory s těmi, kdo vám mohou předat své zkušenosti a know how.